CELEBRITIES

Ο Γιώργος Νταλάρας σε σπάνια θεατρική έξοδο με τα εγγόνια του

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου/News 24/7

Την Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, Η μουσικοχορευτική παράσταση Τότε τώρα πάντα σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή έριξε αυλαία. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο θέατρο Άλσος στην τελευταία παράσταση και ανάμεσά τους βρέθηκε και ο Γιώργος Νταλάρας με τα 2 εγγόνια του.

 

Ο Γιώργος Νταλάρας πραγματοποίησε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τα αγαπημένα του εγγόνια, Γιώργο και Φοίβο, τα οποία έχουν μεγαλώσει πλέον και μπορούν να τον συνοδεύσουν στο θέατρο. Τα 2 παιδιά είναι σίγουρα εξοικειωμένα με τον χώρο του θεάτρου καθώς η μητέρα τους, Γεωργιάννα Νταλάρα είναι ηθοποιός και ο πατέρας τους, Μίλτος Σωτηριάδης, είναι διευθυντής του Θεάτρου του Νέου Κόσμου. Φωτογραφίες τους μπορείς να δεις παρακάτω.

Ο Γιώργος Νταλάρας σε σπάνια θεατρική έξοδο με τα εγγόνια του

NDP PHOTO/ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Γιώργος Νταλάρας NDP PHOTO/ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Ο Γιώργος Νταλάρας έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Άννα, μια κόρη, την Γεωργιάννα η οποία είναι και εικαστικός εκτός από ηθοποιός και έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Μίλτο Σωτηριάδη, τον Γιώργο και τον Φοίβο. Η ίδια κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και ο σύζυγός της κινείται επίσης στον καλλιτεχνικό χώρο. Να σημειώσουμε ότι είναι γιος του γνωστού σκηνοθέτη Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου (αλλά έχει κρατήσει το επίθετο της μητέρας του), ενώ έχει ασχοληθεί και ο ίδιος με τη σκηνοθεσία.

Ούτε, όμως, και ο Γιώργος Νταλάρας δεν μιλά πολύ συχνά για την προσωπική του ζωή, την οποία προστατεύει από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε παλαιότερή συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη ο ερμηνευτής είχε μιλήσει για τα εγγόνια του με τα πιο τρυφερά λόγια. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω 3 παιδιά. Την κόρη μου και τα 2 εγγόνια μου. Τα εγγόνια μας είναι η ολοκλήρωση μας. Εμείς τι άλλο περιμένουμε, οι μεγάλοι άνθρωποι; Να πάρουμε τα παράσημα του στρατηγού. Ο στρατηγός είναι ο παππούς. Είμαι χαζοπαππούς μέχρι εκεί που δεν πάει». Όσο για τη σύζυγό του, ο Γιώργος Νταλάρας είχε πει: «Αν μιλήσω για τη σύζυγο μου, Άννα, πρέπει να μου αφιερώσετε 2 μέρες εκπομπή γι’ αυτό».

 

Στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, ο Γιώργος Νταλάρας είχε αναφερθεί στον επεισοδιακό τρόπο γνωριμίας με τη σύζυγό του. «Την Άννα τη γνώρισα διώχνοντάς την γιατί έκανε θόρυβο ενώ κάναμε πρόβα ο Λουκιανός, η Τάνια και ο Βασιλης Παπακωνσταντίνου. Περάσαμε ωραία μαζί. Νομίζω ότι η Άννα ήταν ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή. Αν δεν ήταν η Άννα μπορεί να μην έκανα ούτε τα μισά από αυτά που έκανα. Η Άννα με βοήθησε να κάνω ένα βήμα προς την κοινωνικοποίηση. Και αυτό της το χρωστάω».