CELEBRITIES

Απόστολος Ρουβάς: Ετοιμάζεται να παντρευτεί με τη σύντροφό του. Οι λεπτομέρειες του γάμου

Instagram.com/apostolos_rouvas/

Ο chef και η σύντροφός του, Φανή Γιαβρίδου, γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2021. Πριν από 10 μήνες οι 2 τους έγιναν γονείς και υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ζευγάρι ετοιμάζεται τώρα να παντρευτεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Πρωινό Σουσού, ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου θα πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό γάμο τους στις 12 Οκτωβρίου στην περιοχή του Μαραθώνα.

Απόστολος Ρουβάς: Ετοιμάζεται να παντρευτεί με τη σύντροφό του

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μαζί με το μυστήριο του γάμου είναι πιθανόν να τελεστεί η βάπτιση του γιου του Απόστολου Ρουβά, ο οποίος έγινε ενός έτους πριν από λίγες ημέρες. Να σημειωθεί ότι ήταν 26 Σεπτεμβρίου όταν ο Απόστολος Ρουβάς έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Η χαρμόσυνη είδηση είχε γίνει γνωστή τότε μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay’s Time.

Ο Απόστολος Ρουβάς είναι επιτυχημένος μάγειρας και έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές με αυτήν της Δανάη Μπάρκα να του δίνει τη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα, σπούδασε τη τέχνη της μαγειρικής και, με τα χρόνια, απέκτησε εμπειρία σε διάφορες κουζίνες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πιο πρόσφατα, άνοιξε το δικό του εστιατόριο στην Ηλιούπολη όπου τον είδαμε μαζί με τον αδερφό του, Σάκη Ρουβά.

Σε συνέντευξή του στην στην εκπομπή Μεσάνυχτα της Ελεονώρας Μελέτη πριν από μερικά χρόνια, ο Απόστολος Ρουβάς είχε μιλήσει για την προσωπική του ζωή και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στη δύσκολη περίοδο του χωρισμού των γονιών του. «Ήμουν 7 χρονών. Καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά. Για ένα παιδί σε αυτή την ηλικία το σημαντικό είναι ότι βιώνει μία έντονη κατάσταση χωρίς να μπορεί να καταλάβει τι την προκαλεί και θέλει απλά αν τελειώσει όλο αυτό. Κάπως έτσι το βίωσα. Μου πήρε χρόνο να συμφιλιωθώ σε αυτό», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας. Ο Απόστολος Ρουβάς είχε αφήσει για λίγο χρονικό διάστημα τη ζωή του στην Αθήνα για να συγκατοικήσει με τη σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη, όπου εργαζόταν εκεί. «Η Φανή ζει στη Θεσσαλονίκη, έχω μετακομίσει κι εγώ στη Θεσσαλονίκη μόνιμα από τον Οκτώβρη. Δούλευα σε ένα εστιατόριο πριν μου γίνει η πρόταση για το παιχνίδι. Είχα μετακομίσει κανονικά και είχα βρει δουλειά», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στην ίδια συνέντευξη.