CELEBRITY STYLE

Cate Blanchett: Το ενδιαφέρον twist στο ασπρόμαυρο σύνολό της

Evan Agostini/Invision/AP IMAGES

Η Cate Blanchett με την ανεπιτήδευτη προσέγγιση που έχει πάνω στη μόδα είναι πάντα ένα καλό παράδειγμα για να αντλήσεις έμπνευση. Και σε αυτή την περίπτωση είναι ένα καλό παράδειγμα αν θέλεις να δώσεις ένα twist στα all time classic ασπρόμαυρα σύνολα. Ας δούμε αυτή την εμφάνιση παρακάτω.

Το black & white είναι διαχρονικό και ένα από τα πιο εύκολα χρωματικά combos, που μπορείς να κάνεις για κάθε μέρα. Υπάρχουν, ωστόσο, αρκετοί τρόποι για να το διαφοροποιήσεις. Να επιλέξεις λίγο πιο updated κομμάτια, όπως έκανε η Cate Blanchett. Η βραβευμένη ηθοποιός βρέθηκε στις αρχές Οκτωβρίου στο Παρίσι με σκοπό να παρακολουθήσει το show του οίκου Louis Vuitton για τη σεζόν Spring 2025.

Η Cate Blanchett επέλεξε ένα vinyl μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή με έναν εντυπωσιακό σατέν φιόγκο να στολίζει το πάνω μέρος. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με μία λευκή μπλούζα με έντονες βάτες, ντραπέ λεπτομέρειες και διακοσμημένη με κρόσσια. Ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και τα μαύρα γυαλιά που φοράει συνήθως ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της. Το κοντό καρέ κούρεμά της ήταν επίσης άψογο.

Cate Blanchett: Το ενδιαφέρον twist στο ασπρόμαυρο σύνολό της

River Callaway/WWD via Getty Images/Getty Images/Ideal Image

Τα statement ρούχα θα κάνουν τη διαφορά

Αυτό ακριβώς είναι το twist στην παραπάνω εμφάνιση. Η Cate Blanchett εμπιστεύθηκε τη διαχρονικότητα του ασπρόμαυρου, αλλά τo απογείωσε στιλιστικά με 2 statement προσθήκες. Το vinyl παντελόνι της ήταν ένα πολύ εντυπωσιακό κομμάτι που έκανε τη διαφορά, ενώ ταίριαξε άψογα με τη λευκή μπλούζα από κρόσσια. Η κίνηση του ρούχου έδινε ένα ωραίο εφέ στο τελικό αποτέλεσμα με τις βάτες να προσθέτουν μια cool 80s αισθητική. Μήπως να επενδύσεις σε ένα vinyl παντελόνι φέτος το φθινόπωρο;