CELEBRITIES

Η Chiara Ferragni ήρθε στην Ελλάδα και δηλώνει έτοιμη για έναν νέο έρωτα

Instagram/chiaraferragni/

Στην Αθήνα έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης, 2 Σεπτεμβρίου, η Chiara Ferragni, με αφορμή το λανσάρισμα μίας νέας beauty συλλογής της.

Η Ιταλίδα influencer και επιχειρηματίας ταξίδεψε στην Ελλάδα για την παρουσίαση της Chiara Ferragni make-up collection και στο πλαίσιο αυτό τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Chiara Ferragni: Οι (αισιόδοξες) δηλώσεις για την προσωπική της ζωή

Όταν η 37χρονη επιχειρηματίας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, δημοσίευσε ένα story, γνωστοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την άφιξή της στην Αθήνα. Η ίδια πόζαρε δίπλα στις βαλίτσες της, φορώντας ένα γκρι σετ φόρμας και λευκά sneakers. Στη συνέχεια έκανε ακόμη ένα post σχετικό με το σημερινό event. Η κάμερα του Happy Day και η Όλγα Λαφαζάνη ήταν στην έξοδο της πύλης με σκοπό να εξασφαλίσει μερικές δηλώσεις της.

«Είμαι μια χαρά. Θα μείνουμε για 2 ημέρες. Μου αρέσει το φαγητό, ο κόσμος, τα νησιά, η θάλασσα. Μου αρέσει η ελληνική κουλτούρα. Η χωριάτικη σαλάτα είναι το αγαπημένο μου φαγητό. Ξέρω τη λέξη “παρακαλώ” στα ελληνικά», ανέφερε στην αρχή η Chiara Ferragni.

«Από την τσάντα μου δεν λείπει το κραγιόν και η μάσκαρα. Τα παιδιά μου δεν ήρθαν μαζί μου στην Ελλάδα, καθώς θα μείνω μόνο για 2 ημέρες. Είμαι πανέτοιμη για έναν νέο έρωτα», συμπλήρωσε στη συνέχεια η ίδια.

Η Chiara Ferragni και ο σύζυγός της, Fedez, χώρισαν επίσημα τον περασμένο Φεβρουάριο μετά από 5 χρόνια γάμου. Έναν μήνα μετά, ο τραγουδιστής «έσπασε» τη σιωπή του και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό τους. «Η Chiara κι εγώ περάσαμε πολλές δύσκολες στιγμές, μία από αυτές ήταν η ασθένειά μου. Ήταν 3 πολύ περίπλοκα χρόνια και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αντέξουμε», είχε πει ο ίδιος μεταξύ άλλων. Αν και ήταν πρόθυμος να μιλήσει για την Chiara Ferragni, δεν θέλησε να φανερώσει, τι στάθηκε ως αφορμή για να πάρουν απόφαση ότι θα χωρίσουν οριστικά.

Παρόλα αυτά, και οι 2 έχουν δεσμευτεί να διατηρήσουν καλές σχέσης μεταξύ τους λόγω των 2 παιδιών που έχουν αποκτήσει. Ο μεγαλύτερος γιος τους, ο Leone, γεννήθηκε το 2018, και η μικρότερη κόρη τους, η Vittoria, ήρθε στον κόσμο το 2021.

Τον περασμένο Δεκέμβριο η επιχειρηματίας και influencer κατηγορήθηκε για «αθέμιτες εμπορικές τακτικές» αφότου αποκαλύφθηκε ότι μια φιλανθρωπική εκστρατεία που είχε πραγματοποιήσει σε συνεργασία με γνωστό ιταλικό brand χριστουγεννιάτικου γλυκού ήταν απάτη. Η καριέρα της κλονίστηκε, ενώ ο Fedez παραδέχθηκε πως ως έναν βαθμό, η δικαστική διαμάχη επηρέασε τον γάμο τους.

Η Chiara Ferragni στη συνέχεια του ταξιδιού της στην Ελλάδα ένιωσε αδιαθεσία και δεν δημοσίευσε περισσότερες φωτογραφίες. Τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε αρκετά με την υγεία της, όπως η ίδια εκμυστηρεύτηκε. «Είχα τη χειρότερη μέρα. Ένιωθα άρρωστη συνεχώς. Δεν ξέρω τι μου συνέβη. Την περασμένη εβδομάδα ήμουν άρρωστη για 5 μέρες συνεχόμενα. Ένιωσα καλύτερα το Σαββατοκύριακο, βγήκα έξω και μετά ένιωσα πάλι χάλια», δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά. Παρά τις δύσκολες πρώτες ώρες στην Ελλάδα δεν έχει χάσει τον ενθουσιασμό της και είναι πανέτοιμη για το event για το οποίο βρίσκεται στην χώρα μας.

Η Chiara Ferragni έχει συμπεριληφθεί 2 φορές στη λίστα του Forbes με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους ηλικίας κάτω των 30 ετών, έχει λάβει την πρώτη θέση στη λίστα του ίδιου περιοδικού με τις Κορυφαίες Influencers Μόδας ενώ το το blog The Blonde Salad και η κολεξιόν της Chiara Ferragni Collection, έγιναν αντικείμενα μελέτης στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Harvard. Το φθινόπωρο του 2019, κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ της.