CELEBRITIES

Θοδωρής Μαραντίνης: «Οι σχέσεις με τη Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχουν εξομαλυνθεί»

Ανδρέας Νικολαρέας/ NDP PHOTO

Ένας χωρισμός, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής τα τελευταία χρόνια, είναι αυτός της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη. Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η Χριστιάνα Κοχλατζή συνάντησαν τον τραγουδιστή, ο οποίος έκανε μια νέα δήλωση σχετικά με τη σημερινή τους σχέση.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε λοιπόν, ότι πλέον υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή, αλλά προτεραιτότητά του συνεχίζουν να είναι τα παιδιά. Ωστόσο, αποκάλυψε ότι οι σχέσεις με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου δεν είναι οι ιδανικές.

«Αυτή τη περίοδο είμαστε πολύ καλά. Αυτά έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους, έτσι είναι η ζωή. Εγώ αυτή τη περίοδο είμαι σε μια φάση που είμαι στα καλά μου ψυχολογικά, και γενικά. Υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή, είναι κάτι που εγώ έχω επιλέξει να κάνω ορίζοντάς το γύρω από τα παιδιά μου. Περνάω αρκετό χρόνο με τα παιδιά μου, αισθάνομαι μεγάλη χαρά που μπορώ να είμαι μαζί τους πολλές ώρες, Οι σχέσεις με την πρώην σύζυγό μου δεν έχουν εξομαλυνθεί» είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο frontman των Onirama, καλεσμένος στο The 2Night Show είχε αναφέρει ότι θέλει να είναι πολύ προσεκτικός με την επιλογή μιας νέου συντρόφου. «Πλέον αυτό που ψάχνω σε έναν άνθρωπο είναι πολύ καλή συνεννόηση και επικοινωνία. Στη φάση και την ηλικία που είμαι, αυτό είναι το Α και το Ω για μια καλή σχέση… Έχω χωρίσει εδώ και 5 χρόνια. Καταρχάς για να φτάσει μια σχέση μου στα παιδιά μου πρέπει να θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό και αξίζει να φτάσει».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης στη συνέντευξη είχε μιλήσει και τότε για το διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και το περίεργο κλίμα ανάμεσά τους. «Έχω περάσει πολύ όμορφα και καταπληκτικά με άτομα που μου έδωσαν πολλή αγάπη και ωραίες στιγμές, αλλά για να πάει στο επόμενο επίπεδο δεν είναι της παρούσης για εμένα. Προσπαθώ να ρυθμίσω τη δουλειά μου. Έχω πολλές εκκρεμότητες ακόμα με το διαζύγιό μου.

Πολύ περίεργο κλίμα, το οποίο και αυτό οφείλει να τακτοποιηθεί κάποια στιγμή, ελπίζω και εύχομαι. Έχω τα παιδιά μου πολλές μέρες, οπότε τρέχω. Μεγαλώνουν, είναι στην εφηβεία. Το βάρος μου είναι εκεί. Νομικά δεν έχουμε συνεπιμέλεια, έχουμε όμως πρακτικά. Έχω 3,5 μέρες την εβδομάδα τα παιδιά, 3 βράδια, τα μισά Χριστούγεννα και το μισό Πάσχα», είχε πει χαρακτηριστικά.