BEAUTY SHOPPING

4 καφέ σκιές ματιών για το φθινοπωρινό σου μακιγιάζ

Launchmetrics Spotlight

Μία διαχρονική γήινη απόχρωση όπως είναι το καφέ, αξίζει να έχει θέση στα φθινοπωρινά μακιγιάζ. Είναι από τις πιο ευέλικτες αποχρώσεις και αυτό το παρατηρούμε σε αρκετά στοιχεία μιας εμφάνισης. Από ένα παλτό και μία τσάντα μέχρι ένα ζευγάρι παπούτσια, το καφέ χρώμα δείχνει τη δυναμική του.

Την ίδια δυναμική προσφέρει και στα φθινοπωρινά μακιγιάζ. Η ευελιξία του συγκεκριμένου χρώματος δημιουργεί ιδανικά μακιγιάζ για όλες τις ώρες (πρόσφατο παράδειγμα το beauty look της Melia Kreiling). Έπειτα, ακολουθούν, οι συνδυασμοί να το δοκιμάσεις. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εντάξεις την καφέ σκιά ματιών και όλοι αναδεικνύουν την διαχρονικότητά του.

Μέσα από ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ σε αντίστοιχες αποχρώσεις (μια τέλεια ιδέα είναι να δώσεις λάμψη στα χείλη με lip gloss), συνδυαστικά με κόκκινο κραγιόν (αυτά τα 2 χρώματα δένουν άψογα) ή απλώς να τονίσεις το βλέμμα δημιουργώντας ένα πολύ εντυπωσιακό smokey ή winged eyelook. Όποια τεχνική ή συνδυασμό επιλέξεις θα έχεις ένα άψογο αποτέλεσμα. Ακολουθούν, παρακάτω, 4 σκιές ματιών για να προσθέσεις στη συλλογή σου.

4 καφέ σκιές ματιών για το φθινοπωρινό σου μακιγιάζ

Η ματ σκιά ματιών SEPHORA COLLECTION είναι ιδανική για να δημιουργήσεις ένα πολύ εύκολο έντονο μακιγιάζ.  Η vegan σύνθεσή της αυξάνει ακόμα περισσότερο την απόδοση του μακιγιάζ χάρη σε μια μεταξένια υφή πούδρας με έντονη χρωστική, που δουλεύεται εύκολα.

Μία σκιά ματιών μεγάλης απόδοσης και μακράς διάρκειας, που απλώνεται εύκολα και αφήνει ένα μεταξένιο εφέ στο βλέμμα.

Μία σκιά ματιών με υψηλή πυκνότητα χρώματος. Απλώνεται ομοιόμορφα και στρώνει καλά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υγρή ή στεγνή εκδοχή.

Μία σκιά με λαμπερό φινίρισμα, που προσφέρει διάσταση στα φθινοπωρινά μακιγιάζ.