CELEBRITIES

Άγγελος Μπασινάς: Χωρισμός μετά από 19 χρόνια γάμου. Οι πρώτες δηλώσεις του

NDPPHOTO / NDP PHOTO

Ο Άγγελος Μπασινάς και η σύζυγός του, Βιβή, αποφάσισαν μετά από 19 χρόνια γάμου και μία σχέση που μετρά από την πρώιμη νεότητά τους, να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή. Μια ημέρα αφού έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού, ο Άγγελος Μπασινάς παραχώρησε τηλεφωνικές δηλώσεις στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Τι να κάνουμε έφτασε κι αυτή η στιγμή. Στην αρχή ήταν δύσκολα αλλά από το καλοκαίρι ισχύει αυτό, οπότε σιγά- σιγά τα προσπερνάμε», είπε αρχικά ο Άγγελος Μπασινάς. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η επιχειρηματίας σύζυγός του διατηρούν καλές σχέσεις ενώ όλα δείχνουν ότι είχαν έναν «βελούδινο» χωρισμό. Η προτεραιότητά τους παραμένει η ανατροφή των 2 παιδιών τους, της Βαλέριας και της Αλεσάντρα.

«Η σχέση με τα παιδιά είναι η ίδια. Δεν υπάρχει θέμα συνεπιμέλειας προς το παρόν και δεν υπάρχει και κάτι οριστικό από την άποψη διαζυγίου. Δεν έχουμε υπογράψει διαζύγιο. Τα έχουμε συμφωνήσει μεταξύ μας», σημείωσε στη συνέχεια ο Άγγελος Μπασινάς.

Μιλώντας για το ενδεχόμενο να προχωρήσουν κάποια στιγμή σε νέες σχέσεις στην προσωπική τους ζωή τόσο ο ίδιος όσο και η πρώην σύζυγός του, ο πρώην ποδοσφαιριστής σχολίασε: «Φυσικό κι επόμενο είναι, δεν μας πήραν τα χρόνια, προχωράμε. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε ποτέ κάποιες καταστάσεις και δεν ήμουν ποτέ ούτε του φαίνεσθαι. Αφού έγινε τώρα, ισχύει αυτό που ισχύει, δεν αλλάζει κάτι».

Άγγελος Μπασινάς Ο Άγγελος και η Βιβή Μπασινά σε μία από τις τελευταίες κοινές τους εμφανίσεις τον Σεπτέμβριο του 2023. / NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
Ο Άγγελος και η Βιβή Μπασινά σε μία από τις τελευταίες κοινές τους εμφανίσεις τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 και οι κόρες τους είναι σήμερα 17 και 15 ετών. Η Βιβή Μπασινά, που έλαβε μέρος στο παιχνίδι Asia Express το 2022, είχε μιλήσει στην εκπομπή της ΕΡΤ Στούντιο 4 για την πρώτη γνωριμία τους, που είχε γίνει στην εφηβεία τους και για το πώς ανακάλυψε ότι ο μελλοντικός της σύζυγος, Άγγελος Μπασινάς, ήταν ποδοσφαιριστής. Έγιναν ζευγάρι όταν ήταν 20 ετών.

«Όταν τον είχα γνωρίσει, είχα πολύ κοριτσοπαρέα και ο Άγγελος ερχόταν σε αυτή την κοριτσοπαρέα, αλλά ήταν πάρα πολύ σοβαρός πάντα. Λιγομίλητος πάντα. Έλεγε “καλησπέρα” και μετά “καληνύχτα” και οι φίλες μου έλεγαν, “καλά δε μιλάει;”. Εντωμεταξύ δεν τον είχα ρωτήσει τότε με τι ασχολείται, δεν ρωτάγαμε. Κάποια στιγμή, γυρνάμε από ένα νησί και ξεφύλλιζε μια φίλη μου μια εφημερίδα και ξαφνικά γυρνάει και μου λέει, “ωχ, αυτός δεν είναι αυτός που δε μιλάει;”, γυρνάμε και κοιτάμε όλες και λέμε, “α, αυτός είναι”», έλεγε τότε η Βιβή Μπασινά.