CELEBRITY STYLE

H Meghan Markle με σέξι ντεκολτέ και κόκκινο φόρεμα που έχει φορέσει ξανά

© Jack Plunkett/ΑP Images

Σε μια από τις πρώτες εμφανίσεις της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, λίγο καιρό αφού εγκατέλειψαν τα βασικά τους καθήκοντα, η δούκισσα του Sussex είχε κάνει ένα έμμεσο statement μέσω της εμφάνισή της. Στο Salute to Freedom gala το 2021, είχε εμφανιστεί στο event φορώντας ένα κατακόκκινο Carolina Herrera φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο -ένα look που έδειχνε τη στιλιστική απελευθέρωσή της από τους άγραφους κανόνες ντυσίματος που ισχύουν για τις γυναίκες του παλατιού.

Η εμφάνιση του 2021, ήταν μια που είχε συζητηθεί πολύ και τώρα που συζητιέται ο φημολογούμενος χωρισμός της με τον πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle αποφασίζει να κάνει πάλι statement, φορώντας το ίδιο φόρεμα. Να θέλει να πει κάτι με αυτό το look; Δεν είμαστε βέβαιοι.

Σε κάθε περίπτωση, με αυτή της την εμφάνιση, η Meghan Markle επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά πόσο έχει εξελιχθεί το στιλ της. Από τότε που τη γνωρίσαμε ως ηθοποιό, αργότερα στη θητεία της ως δούκισσα και τώρα, σε αυτή τη φάση της ζωής της που είναι απαλλαγμένη από τις υποχρεώσεις του παλατιού, το στιλ της φαίνεται να εξελίχθηκε αποκτώντας μία πιο ξεκάθαρη αισθητική: sleek γραμμές και σιλουέτες, μοντέρνος μινιμαλισμός και διακριτική δόση glam. Σε αυτά τα χαρακτηριστικά που περιγράφουν το στιλ της, πρόσθεσε και το στοιχείο του sexiness, μιας και η πρόσφατη εμφάνιση της, είχε κι απ’ αυτό.

H Meghan Markle με Carolina Herrera φόρεμα που είχε ξαναφορέσει το 2021

Η δούκισσα του Sussex, έκανε μια εμφάνιση στο Children’s Hospital Los Angeles 2024 Gala, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και για την περίσταση, επέλεξε τη δημιουργία του οίκου Carolina Herrera, που είχε φορέσει τον Νοέμβριο του 2021.

Συγκεκριμένα, η Meghan Markle φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα, με ένα structured bodice που περιλάμβανε ένα βαθύ ντεκολτέ. Το φόρεμα είχε ένα έντονο σκίσιμο στη μέση και η δούκισσα το συνδύασε με ένα ζευγάρι κόκκινα πέδιλα, που έδεναν στον αστράγαλο. Το υπόλοιπο styling του συνόλου ήταν αρκετά απλό, σε αντίθεση με την εμφάνισή της το 2021.

Alberto Rodriguez/Variety via Getty Images/Ideal Image

Το 2021, η Markle είχε φορέσει το ίδιο φόρεμα στο Salute to Freedom gala, μόνο που το ρούχο είχε μια μακριά ουρά, που το έκανε να δείχνει πιο επίσημο. Αφαιρώντας τον έξτρα όγκο που πρόσφερε η ουρά, έκανε το φόρεμα λιγότερο επίσημο, χωρίς να χάνει το glam ύφος του, αλλά κάνοντάς το κατάλληλο για την περίσταση στην οποία βρέθηκε. Αν και το 2021 είχε επιλέξει ένα εξίσου μίνιμαλ styling για το σύνολό της (τότε είχε συνδυάσει το φόρεμα με ένα κόκκινες γόβες Guiseppe Zanotti), τα απλά πέδιλά της τώρα, ταιριάζουν περισσότερο με την πιο απλή σιλουέτα του φορέματός της.

© Craig Ruttle/ΑP Images

Τι κρατάμε από την εμφάνιση της Meghan Markle; Στην περίπτωση που έχουμε βαρεθεί κάποιο από τα ρούχα της ντουλάπας μας ή αν έχουμε, για παράδειγμα, ένα επίσημο ρούχο που είχαμε αγοράσει για κάποιο γάμο ή βάφτιση, που δεν το έχουμε ξαναφορέσει, με τις κατάλληλες μεταποιήσεις, μπορούμε να ανανεώσουμε το σχέδιό του. Με τη βοήθεια και τη συμβουλή μιας καλής μοδίστρας, μπορείς να μεταποιήσεις ένα ρούχο που δεν φοράς συχνά, σε ένα που θα το φοράς συνέχεια.