CELEBRITIES

Σία Κοσιώνη: Ταξίδι στη Μάνη με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους

Instagram.com/siakossioni/

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη, παρά τους έντονους καθημερινούς ρυθμούς που έχουν, λόγω των επαγγελματικών τους, περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μεταξύ τους αλλά και με την οικογένειά τους. Το πρόσφατο ταξίδι τους στη Μάνη είναι η απόδειξη.

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης πήραν τον μικρό τους γιο, Δήμο, και πραγματοποίησαν μια μικρή απόδραση στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στην Καρδαμύλη της Μάνης. Ο Κώστας Μπακογιάννης, μετά τα μαθήματά του στο Harvard την περασμένη άνοιξη, τώρα διδάσκει ως καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Βερολίνου. Πράγμα, που όπως καταλαβαίνεις, κάνει ακόμα πιο πολύτιμες τις στιγμές που μπορεί όλη η οικογένειά του να περνά μαζί.

Η Σία Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους στην Καρδαμύλη

Μπορεί το απόγευμα της Κυριακής, 6 Οκτωβρίου, η Σία Κοσιώνη να βρισκόταν στις τηλεοπτικές επάλξεις με αφορμή την διαδικασία εκλογής αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ, οι φωτογραφίες όμως από την πρόσφατη οικογενειακή εξόρμησή δημοσιεύτηκαν νωρίτερα την ίδια μέρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πόσες ομορφιές έχει αυτός ο τόπος! Στην παραμυθένια Καρδαμύλη που την αγαπούν όλες οι εποχές…», έγραψε στην περιγραφή του άλμπουμ φωτογραφιών η Σία Κοσιώνη που επέλεξε να μοιραστεί με τους ακόλουθους της ένα μικρό φωτογραφικό άλμπουμ από την εξόρμηση στην γραφική Καρδαμύλη. Στην πρώτη φωτογραφία βλέπεις την παρουσιάστρια και τον πολιτικό να ποζάρουν μαζί. Ακολουθεί  ένα στιγμιότυπου του μικρού τους γιου καθώς και εντυπωσιακά τοπία της γραφικής περιοχής.

«Νομίζω ότι είμαστε κοντά στα 10 χρόνια μαζί. Είναι ένας άγγελος. Ήρθε στη ζωή μας –και λέω “μας” γιατί αναφέρομαι και στα μεγαλύτερα παιδιά μου-, πολύ γρήγορα δημιουργήσαμε μία οικογένεια με πολύ μεγάλη ασφάλεια, σιγουριά και αγάπη», είχε πει για τη Σία Κοσιώνη ο Κώστας Μπακογιάννης στην εκπομπή Happy Day το 2023.

«Κάποιος τρίτος μπορεί να πει ότι αυτή δεν είναι μία ορθόδοξη οικογένεια. Είμαστε τρομερά υπερήφανοι για τον δικό μας μικρόκοσμο, στα εύκολα και στα δύσκολα. Στα καλά και στα κακά. Είναι κλασική Ελληνίδα μαμά, χτίζει αφηγήματα με πρωταγωνιστή τον Δήμο», πρόσθετε μιλώντας για τη σύζυγό του.

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη παντρεύτηκαν το 2017 και την ίδια χρονιά απέκτησαν τον γιο τους, Δήμο, ο οποίος είναι ο μικρότερος από τα 4 παιδιά του και το πρώτο παιδί που απέκτησε η Σία Κοσιώνη. Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει 2 ακόμα παιδιά, τον Παύλο και τη Δανάη, από τον γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδου και μία ακόμα κόρη, την Ολυμπία, από προηγούμενη σχέση του.

Η Σία Κοσιώνη είχε μιλήσει στο περιοδικό Glow για τη μεγάλη οικογένεια που ποτέ δεν ονειρευόταν, αλλά τελικά απέκτησε. «…Ποτέ δεν ονειρευόμουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά. Παρόλο που τελικά την απέκτησα. Είμαστε μία μεικτή και αληθινή οικογένεια. Τα 3 παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω», είχε πει η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος.

Μιλώντας στο podcast Άκου Μάνα και τη Μαριλέλλα Αντωνοπούλου, η Σία Κοσιώνη είχε πει με χιούμορ για τον μικρό Δήμο: «Ο γιος μου απορρίπτει λίγο τις ειδήσεις, όχι την οθόνη αυτή μακάρι να την απέρριπτε, αλλά τις ειδήσεις, ίσως τις βλέπει λίγο ανταγωνιστικά. Έτσι κι αλλιώς γιατί να βλέπουν τα παιδιά ειδήσεις, δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα του κόσμου. Θα μπορούσε να βλέπει τη μαμά του, αλλά δεν θέλει. Θέλει τη μαμά του δίπλα του, καθόλου δεν τον ενδιαφέρει να τη δει στην τηλεόραση. Θυμάμαι πριν από κάποια χρόνια που του είπα “Δήμο θα βάλεις τώρα να δεις τη μαμά;”, που μιλούσαμε στο FaceTime και μου απάντησε: “Όχι μαμά, θα δω Πέππα το γουρουνάκι”. Του είπα “Έχεις δίκιο αγάπη μου κι εγώ στη θέση σου Πέππα θα έβλεπα”».