STYLE SHOPPING

Βρήκαμε τα 10 καλύτερα σακάκια από τα Mango ιδανικά για το φθινόπωρο

Launchmetrics Spotlight

Σαν fashion editor ή πολύ απλά σαν άνθρωπος που αγαπάει τη μόδα, δεν μπορώ να φανταστώ μια ολοκληρωμένη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα χωρίς ένα σακάκι. Δηλαδή, αν πρόκειται να σχηματίσω την τέλεια φθινοπωρινή εικόνα στο μυαλό, απ’ αυτή δεν λείπουν τα πρασινοκόκκινα και κίτρινα χρώματα της φύσης και ένα outfit που περιλαμβάνει σίγουρα ένα σακάκι, ένα πλεκτό ρούχο και ένα ζευγάρι μπότες.

Αν και ξέρω καλά ότι με τον καιρό της χώρας μας ίσως να μην μπορώ να φορέσω όλα αυτά τα φθινοπωρινά must- haves μαζί, ωστόσο φορώντας το καθένα μόνο του, μπορώ να συνθέσω ιδανικά σύνολα για τον μεταβατικό καιρό. Κάπως έτσι, μπαίνουν και τα πολυαγαπημένα σακάκια στο παιχνίδι, με τα Mango να προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές σε styles, κοψίματα, prints και χρώματα για τη φετινή σεζόν.

«Ναι» στα σακάκια για το φθινόπωρο

Τα σακάκια λοιπόν, είναι η επιτομή της φθινοπωρινής μόδας. Από ένα ολοκληρωμένο φθινοπωρινό σύνολο δεν λείπει αυτό το πανωφόρι, που αποτελεί από τα πιο versatile κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Είναι ένα ρούχο «χαμαιλέοντας», που μπορείς να προσθέσεις πάνω από κάθε σύνολο και να το κάνεις να δείχνει δυναμικό και προσεγμένο.

Τα σακάκια είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις ένα στιλιστικό update στις εμφανίσεις σου, ανάλογα με τον καιρό. Αν κάνει ζέστη μπορείς απλά να το φορέσεις πάνω από ένα καλοκαιρινό outfit και να το μετατρέψεις αμέσως σε φθινοπωρινό, ενώ όταν η θερμοκρασία είναι πιο χαμηλή, μπορείς να κάνεις layers με αυτό ή να το συνδυάσεις με άλλα κομμάτια της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας. Από τα επίσημα looks ενός γάμου, στα σύνολα του γραφείου, αλλά και σε casual περιστάσεις, τα σακάκια είναι το ιδανικό πανωφόρι για τον μεταβατικό καιρό του φθινοπώρου.

Αναζητώντας το τέλειο φθινοπωρινό σακάκι, στράφηκα στα Mango για να βρω τις καλύτερες επιλογές σε υλικά, styles αλλά και τιμές. Παρακάτω, τα 10 σακάκια που αξίζουν την προσοχή σου.