ΥΓΕΙΑ

Ανακάλυψε τη χαρά της κίνησης φυσικά

UNSPLASH

Αν ψάχνεις μια φυσική λύση για τους καταπονημένους μυς, το VoltaNatura, από τους παραγωγούς του Voltarol, είναι εδώ για σένα.

Το VoltaNatura συνδυάζει τη δύναμη 6 προσεκτικά επιλεγμένων φυτών για να προσφέρει ανακούφιση στους καταπονημένους μυς και τις περιοχές με ελαφρά διαστρέμματα και μώλωπες.

Η Δύναμη των Φυσικών Συστατικών

Με κύριο συστατικό την Άρνικα, γνωστή για τις καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις της ιδιότητες, το VoltaNatura λειτουργεί ως φυσικό αναλγητικό. Η φόρμουλα του περιέχει επίσης εκχυλίσματα Αγριοκάστανου, που ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, και Σεντέλας, που βοηθά στη γρήγορη αποκατάσταση των μυών. Επιπλέον, η Gaultheria και η Μέντα δίνουν μια αίσθηση δροσιάς, ανακουφίζοντας άμεσα τις καταπονημένες περιοχές. Η βάση από Αλόη Βέρα ενυδατώνει το δέρμα και επιτρέπει την άμεση απορρόφηση του τζελ χωρίς να αφήνει κολλώδη αίσθηση.

Το VoltaNatura είναι ένα βιολογικό καλλυντικό με φυσικά συστατικά, χωρίς προσθήκη συνθετικών συντηρητικών, χρωστικών ή αρωμάτων. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, βιολογικό και κατάλληλο για καθημερινή χρήση, για ενήλικες και παιδιά 6 ετών και άνω. Απορροφάται γρήγορα ενώ δεν κολλάει. Με το VoltaNatura, μπορείς να επιστρέψεις άμεσα στις καθημερινές σου δραστηριότητες, ανακουφισμένος από καταπονημένους μυς και τις περιοχές με ελαφρά διαστρέμματα και μώλωπες και να απολαύσεις τη χαρά της κίνησης φυσικά!

Μάθε περισσότερα για το VoltaNatura