BEAUTY SHOPPING

5 οροί προσώπου με νιασιναμίδη έως 15 ευρώ

iStock

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζεις από αυτή εδώ τη στήλη για τη νιασιναμίδη, το skincare συστατικό που μειώνει την όψη των πανάδων και αφήνει την επιδερμίδα πιο φωτεινή και λαμπερή μέσα σε λίγες εβδομάδες. Παράγωγο της Βιταμίνης Β3, η νιασιναμίδη χάρη στις αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, καταπραΰνει τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες, εξομαλύνει τον ανομοιόμορφο τόνο, μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων, ρυθμίζει τη λιπαρότητα, δρα κατά της ακμής, προλαμβάνει την εμφάνιση ατελειών και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Ένας ορός προσώπου με νιασιναμίδη είναι ίσως ο πιο εύκολος και κοινός τρόπος να την εντάξει κανείς στη ρουτίνα ομορφιάς του, εφαρμόζοντας 3 έως 4 σταγόνες σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο πρωί και βράδυ. Σε γενικές γραμμές, κάποιος που χρησιμοποιεί έναν ορό με νιασιναμίδη περίπου 2 φορές την ημέρα, θα ξεκινήσει να βλέπει αποτελέσματα μετά από 2 έως 4 εβδομάδες χρήσης του.

Αυτό το διάστημα βέβαια, όπως έχουμε ξαναπεί, εξαρτάται και από τις ανάγκες του δέρματος, αλλά και από τη συγκέντρωση της νιασιναμίδης που έχει το συγκεκριμένο προϊόν. Μάλιστα, χρήση προϊόντων που περιέχουν νιασιναμίδη 5% ή 10% έχουν καλύτερα αποτελέσματα χωρίς να προκαλούν δερματικά προβλήματα, όπως ερεθισμούς.

Κι αν σκέφτεσαι να επενδύσεις σ’ έναν ορό προσώπου με νιασιναμίδη αλλά το budget σου φτάνει μέχρι τα 15 ευρώ, παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές value for money επιλογές.

5 οροί προσώπου με νιασιναμίδη έως 15 ευρώ

Με εξαιρετικά συμπυκνωμένη vegan σύνθεση εμπλουτισμένη με βιταμίνες και μέταλλα, αυτό το serum καταπολεμά τις ατέλειες και τους ερεθισμούς της επιδερμίδας. Η νιασιναμίδη (Βιταμίνη B3), που εμπεριέχεται εν προκειμένω σε μεγάλη συγκέντρωση (10%), ελαττώνει την εμφάνιση των ατελειών και των διεσταλμένων πόρων. Αυτή η σύνθεση περιέχει επίσης άλας ψευδαργύρου καρβοξυλικής πυρρολιδόνης που επιτρέπει τη ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος.

Με ελαφριά σύσταση και 10% νιασιναμίδη, αυτός ο ορός συμβάλλει στον έλεγχο της υπερβολικής λιπαρότητας, καταπολεμώντας ατέλειες και κοκκινίλες. Παράλληλα, περιέχει 1% υαλουρονικό οξύ για περισσότερη ενυδάτωση, καταπράϋνση και άμεση αποτελεσματικότητα.

Ο ορός Bright Reveal με νιασιναμίδη, κατά των σκούρων κηλίδων είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει όλους τους τύπους σκούρων κηλίδων σε όλους τους τόνους και τύπους επιδερμίδας. Ως πρωταγωνιστής της σειράς, αυτός ο ορός υψηλής απότελεσματικότητας περιέχει μια ισχυρή συγκέντρωση νιασιναμίδης. Το 10% [Νιασιναμίδη + αμινο-σουλφονικό οξύ] συνδυάζεται με ενυδατικές και αντιγηραντικά, ενυδατικά δραστικά συστατικά.

Κατάλληλος ακόμη και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Με μία φράση, καταπολεμά την υπερμελάγχρωση, τις σκούρες κηλίδες και τον ανομοιόμορφο τόνο, που θέτουν σε κίνδυνο την ικανότητα της επιδερμίδας να δείχνει υγιής και νεανική. Έχει εξαιρετικά λεπτή υφή, μη κολλώδη και λιπαρή και είναι συμβατό με τα προϊόντα μακιγιάζ.

Η πρόπολη (60%) και η νιασιναμίδη (2%) καταπραΰνουν τη φλεγμονή και προσδίδουν στην επιδερμίδα σας όμορφη λάμψη! Η πρόπολη έχει φυσικές αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ η νιασιναμίδη αποκαθιστά τον δερματικό φραγμό προσφέροντας πιο λαμπερή και ομοιόμορφη επιδερμίδα. Με μία φράση, αυτό το serum ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, φωτίζει και εξομαλύνει την επιδερμίδα παρέχοντάς της αντιοξειδωτικά που την προστατεύουν από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες. Κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος.

Ιδανικός για την καταπολέμηση της ξηρότητας του δέρματος και των ατελειών του, αυτός ο ορός με νιασιναμίδη είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους της επιδερμίδας.