CELEBRITIES

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η απάντηση για τις σχέσεις του σήμερα με τη Μαρία Μπακοδήμου

PAPADAKIS RESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2 Night Show, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για τις σημερινές σχέσεις του με τη Μαρία Μπακοδήμου και απάντησε για το ενδεχόμενο να συνεργαζόταν ξανά μαζί της.

Το 1998 η αποχώρηση της Άννας Δρούζα από την εκπομπή Κάτσε Καλά του ΑΝΤ1 έμελλε να δημιουργήσει ένα πολύ αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου συνεργάστηκαν τηλεοπτικά στην παρουσίαση της lifestyle εκπομπής από τότε και παρέμειναν τηλεοπτικό ντουέτο για τα επόμενα 18 χρόνια. Η χημεία τους παραμένει αξεπέραστη, ενώ έχουν περάσει χρόνια από το 2016 που χώρισαν οι τηλεοπτικοί τους δρόμοι.

Στην ερώτηση λοιπόν του Γρηγόρη Αρναούτογλου, για το εάν τον έχει πληγώσει η «τέλος» αυτής της ιστορίας, ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε αρχικά: «Όχι. Και οι 2 νομίζω βρισκόμαστε σε μία φάση τελείως διαφορετική και νομίζω το πιο φυσικό πράγμα είναι να αφήνεις τα πράγματα να έρθουν όπως έρχονται. Δεν χρειάζεται, ούτε να πιέζεις, ούτε να κάνεις κάτι το οποίο είναι θεαματικό, ας πούμε. Ο καθένας σέβεται την αυτοτέλεια του άλλου και νομίζω ότι καλά είμαστε έτσι όπως είμαστε».

Ενώ για το ενδέχομενο να συνεργαστούν ξανά, απάντησε: «Δεν νομίζω, ο καθένας έχει πάρει τον δρόμο του και σέβεται ο ένας τον δρόμου του άλλου. Δεν νομίζω ότι θα έμπαινα ποτέ στα χωράφια του άλλου. Με την τηλεόραση έχω μια αγάπη. Αγαπώ να δουλεύω στην τηλεόραση, δεν μπερδεύω τη ζωή μου με την τηλεόραση, καθόλου. Την έχω τελείως ξεχωριστά. Δεν μου αρέσει να είμαι ένας άνθρωπος που η τηλεόραση είναι η ζωή του».

Στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα, το 2022 ο παρουσιαστής είχε μιλήσει ξανά για τη σχέση του με την πρώην συνεργάτιδα του, Μαρία Μπακοδήμου. «Η Μαρία ήταν ένα σημαντικό –ίσως το πιο σημαντικό– και μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, ένα κομμάτι που σέβομαι και σκέφτομαι με πολύ μεγάλη αγάπη. Είπα προηγουμένως ότι κάνω οικογένειες, και η Μαρία ήταν οικογένειά μου», είπε τότε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, εξηγώντας ότι «ρήξεις γίνονται σε κάθε οικογένεια». 

«Όντως, δεν βρισκόμαστε τα τελευταία χρόνια, κι αυτό το αποκάλυψε η ίδια» είχε πει σε άλλο σημείο και πρόσθεσε: «Έχω πάρει πολλά διαζύγια στη ζωή μου, κι ένα από αυτά ήταν κι αυτό. Δεν θα πω τον λόγο, είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν χρειάζεται να το κοινοποιήσω».

Ενώ από την πλευρά της η Μαρία Μπακοδήμου είχε πει στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη: «Οι άνθρωποι αλλάζουν. Χωρίς να σημαίνει ότι γίνονται καλύτεροι ή χειρότεροι, όταν αλλάζουν διαφορετικά, δημιουργούνται αποστάσεις. Δεν το αξιολογώ ως καλό ή κακό. Απλά όταν παίρνεις αποστάσεις, έχεις αποκλίνει, οπότε είναι δύσκολο να βρεθείς ξανά στο ίδιο σημείο».