CELEBRITIES

Θοδωρής Αθερίδης: Τα παιχνίδια με τα εγγόνια του στο σαλόνι είναι ό,τι πιο χαριτωμένο θα δεις σήμερα

Instagram.com/atheridis_thodoris_official/

Ο πρωτότοκος γιος της Φωτεινής Αθερίδου, Θοδωρής, γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ τον Μάιο του 2023 στον κόσμο ήρθε ο δεύτερος γιος της, Ηρακλής. Μπορείς, λοιπόν, να καταλάβεις πόσο χαρούμενος παππούς είναι ο Θοδωρής Αθερίδης με 2 εγγόνια στο πλευρό του. Αυτό, εξάλλου, αποδεικνύει και το πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Θοδωρής Αθερίδης δημοσίευσε, λοιπόν, τη στιγμή που τα 2 εγγόνια του παίζουν στο σαλόνι.

Θοδωρής Αθερίδης: Παίζει με τα εγγόνια του στο σαλόνι

Στο ασπρόμαυρο βίντεο βλέπεις τον -σχεδόν ενός έτους- γιο της Φωτεινής Αθερίδου και του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα να σπρώχνει από ένα έπιπλο στο οποίο έχει σκαρφαλώσει τον μεγαλύτερο γιο τους, ο οποίος πέφτει στον καναπέ. Το παιχνίδι επαναλαμβάνεται καθ’ όλη τη διάρκεια του βίντεο, ενώ ο Θοδωρής Αθερίδης που παίζει μαζί τους επιβλέπει την κατάσταση.

Ο Θοδωρής Αθερίδης είχε μιλήσει στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν για τη σχέση του με τον εγγονό του, Θοδωρή, την οποία είχε χαρακτηρίσει «σχεδόν ερωτική» αλλά και τον ρόλο του παππού που απολαμβάνει στη ζωή του τα τελευταία χρόνια. «Είναι ερωτικό. Πηγαίνω στο σπίτι και αν παίζει και δεν μου δίνει σημασία, αισθάνομαι θιγμένος. Λες κι είναι γκόμενος», είχε πει χαρακτηριστικά. Ο ίδιος παραδέχθηκε, επίσης, πως προτιμά τον ρόλο του παππού από αυτόν του πατέρα. «Το μπαμπάς με το παππούς έχει τεράστια διαφορά. Το παππούς είναι καλύτερο. Δεν είναι δικό σου το παιδί και αυτό σου τη δίνει λίγο, γιατί θα ήθελες να μπορείς να επέμβεις, αλλά είναι λάθος και δεν το κάνεις. Είναι όμως, μαγικό παιδιά», δήλωνε στην ίδια τηλεοπτική συνέντευξη.

Πριν από λίγες μέρες, ο μεγαλύτερος εγγονός του χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση ρουτίνας. Μιλώντας στην κάμερα του Alpha και την εκπομπή Happy Day, κατά τη διάρκεια της θεατρικής πρεμιέρας της παράστασης Μπα Μπαμπά στην οποία και πρωταγωνιστεί, ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αυτό που με διέλυσε ήταν όταν ο μεγάλος μου εγγονός που έκανε εγχείρηση για αμυγδαλές και κρεατάκια. Εγώ έφευγα από τη μία πρόβα για να πάω να κάνω παράσταση και είχα μια ώρα κενό. Μπήκα σε ένα μαγαζί για παιχνίδια και τον πήρα με face time και τον ρωτούσα “ποιο θες;”. Μόλις είχε ξυπνήσει από τη νάρκωση. Πήρα το δώρο, μπήκα στο νοσοκομείο, περιμένοντας ότι το παιδί θα δει το δώρο… Και χ@στηκ@ για το δώρο. Με κοιτάει, με παίρνει αγκαλιά και μου λέει ψιθυριστά στο αυτί “μου έλειψες”. Με διέλυσε εκείνη την ώρα. Έτσι με διαλύει ο μεγάλος».