CELEBRITIES

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Ρομαντική βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου. Love is in the air

NDP PHOTO/ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Στη Μύκονο βρέθηκαν ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα να κάνουν μια βραδινή, ρομαντική βόλτα. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV και η εκπομπή Happy Day μοιράστηκε αυτά τα πλάνα από την επίσκεψή τους στο νησί των Ανέμων.

Το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε 1η του Δεκέμβρη, απαθανατίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV σε βραδινή έξοδό του στο νησί των Ανέμων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day: «Η Δήμητρα Ματσούκα που μαζί με τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη, φαίνεται πώς περνούν στιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο. Στα πλάνα που εξασφάλισε το Mykonos Live TV, εδώ βλέπουμε το ζευγάρι να απολαμβάνει τον καφέ του σε ένα ήρεμο περιβάλλον και να κάνει βόλτα στα γραφικά μαγαζία του νησιού. Οι 2 τους δείχνουν χαλαροί και άνετοι, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους στο κοσμοπολίτικο νησί».

Σε αυτό το σημείο να πούμε, ότι αυτό το καλοκαίρι, πολλοί Έλληνες και ξένοι celebrities επισκέφθηκαν τη Μύκονο. Μεταξύ αυτών ήταν η Υβόννη Μπόσνιακ, η Δέσποινα Βανδή, η Kylie Minogue, η Natalie Portman, η Jessica Alba, ο Matt Damon, η Naomi Campbell, ο Kevin Hart, η Chiara Ferragni και ο Zac Efron. Το νησί φημίζεται για τη ξεχωριστή νυχτερινή ζωή του, αλλά και για το πολυτελές lifestyle που το χαρακτηρίζει. Ωστόσο, ο μήνας Οκτώβρης, είναι επίσης μια καλή περίοδος να επισκεφθεί κάποι@ το νησί, αφού η θερμοκρασία δεν έχει πέσει ιδιαίτερα, ενώ το νησί έχει λιγότερο κόσμο, για όποι@ θέλει περισσότερη ηρεμία.

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης είναι ερωτευμένοι, όπως αποδεικνύεται και από τα πλάνα, στα οποία βλέπουμε την ηθοποιό να έχει γύρει το κεφάλι της στον ώμο του αγαπημένου της. Η Μύκονος αποτελεί σημείο αναφοράς για το ζευγάρι, αφού εκεί έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση (ήταν καλεσμένοι στον γάμο της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη, τον Ιούνιο του 2017).

Σε συνέντευξη στην εκπομπή Weekenders η ηθοποιός επισήμανε ότι, βρήκε τον κατάλληλο σύντροφο και πίστεψε από την αρχή στη σχέση τους. «Είμαι ρεαλίστρια και όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο που αισθάνεσαι ότι είναι αυτό που θέλεις, τον θαυμάζεις, τον αγαπάς, το “για πάντα” είναι εύκολο. Εγώ το κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου με το που τον γνώρισα. Είχα αυτή την πεποίθηση. Πολύ σύντομα κατάλαβα ότι ο Πέτρος ήταν αυτός που ήθελα στη ζωή μου. Έτσι υπάρχει διάρκεια στις σχέσεις, όταν και οι δύο δίνουν πράγματα ο ένας τον άλλον».