FASHION NEWS

H Rihanna ποζάρει με τα πιο high fashion εσώρουχα. Oh my Diesel!

Neil Mockford/GC Images/Getty Images/Ideal Image

Ως θαυμάστρια του Glenn Martens και (super) fan της Rihanna, όταν το WWD ανακοίνωσε τον Αύγουστο τη συνεργασία του brand της επιχειρηματία Savage Fenty με την Diesel (όπου ο Glenn Martens είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής), ήμουν βέβαιη ότι αυτή θα ήταν μια συνεργασία «φωτιά». Όταν, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες της καμπάνιας, επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου.

Δηλαδή, αν βάλεις σε ένα δωμάτιο τον Martens, τη Rihanna και τον Adam Selman (τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Savage x Fenty- ο άνθρωπος που της είχε σχεδιάσει το φημισμένο naked dress που είχε φορέσει στα Fashion Awards το 2014), δεν υπάρχει περίπτωση το πάντρεμα αυτό να μην στεφθεί με επιτυχία. Τώρα που η συνεργασία του Savage x Feny με τη Diesel είναι γεγονός, μπορούμε επιτέλους να δούμε πώς αυτά τα 3 δημιουργικά μυαλά κατάφεραν να σχεδιάσουν τα πιο fashion forward και inclusive ρούχα που έχουμε δει τελευταία. Σε αυτό πρόσθεσε και μια σαγηνευτική Rihanna να ποζάρει φορώντας τα. Αυτή η συνεργασία είναι ό,τι καλύτερο έχεις δει τελευταία.

Fashion forward εσώρουχα και νούμερα για όλους: Η συλλογή Savage x Fenty και Diesel βάζει νέους κανόνες στα lingerie

Αυτή η unapologetic στάση που έχει η Rihanna απέναντι στη μόδα, το σώμα της και γενικά σε ό,τι αφορά την εικόνα της, αποτελεί και το DNA του brand εσωρούχων της Savage x Fenty. Αυτή η unapologetic διάθεση χαρακτηρίζει και τα ρούχα της Diesel, ειδικά από τότε που ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση ο ταλαντούχος Glenn Martens, αγγίζοντας μάλιστα ένα μεγαλύτερο και πιο νεανικό κοινό. Είμαι σίγουρη ότι αυτή η συνεργασία θα έχει μεγάλη επιτυχία και σίγουρα θα μπει στη wish list του κοινού που έχουν και τα 2 brands (και του νεανικού).

Συνδυάζοντας την body inclusive προσέγγιση του Savage x Fenty και το sex positivity της Diesel, η συλλογή παρουσιάζει με ισορροπημένο τρόπο την αισθητική των 2 brands. Στη Savage x Fenty x Diesel limited-edition συλλογή, θα βρει κανείς από unisex εσώρουχα, φορέματα, αλλά και ρούχα για τον ύπνο, που αναμειγνύουν τα κλασικά σχέδια του lingerie brand με τα iconic distressed denim ρούχα του ιταλικού label.

Κορμάκια, καλσόν, σουτιέν, εσώρουχα και κορσέδες στις εμβληματικές κόκκινες και μπλε αποχρώσεις της Diesel, αλλά και σε neon yellow και χακί χρώματα, με cameo αλλά και foil μοτίβα, κάνουν αυτή τη συλλογή τρομερά φρέσκια και επίκαιρη.

Φυσικά, σε αυτό βοηθάει και το μεγάλο εύρος στα μεγέθη που προσφέρει το Savage x Fenty. Στην καμπάνια αλλά και το lookbook της συλλογής, βλέπουμε ανθρώπους όλων των εθνικοτήτων, σωματότυπων και ηλικιών. Αυτό είναι ξεκάθαρα το αντίκτυπο του brand της Rihanna μιας και ο οίκος Diesel δεν προσφέρει συνήθως ένα τόσο ευρύ inclusivity (τουλάχιστον όσον αφορά τους σωματότυπους).

Φυσικά, το highlight της συλλογής, είναι η τρομερά σέξι Rihanna, που ποζάρει σε ένα κόκκινο φόντο φορώντας εσώρουχα και ρούχα της συλλογής Savage x Fenty x Diesel. Από το δυναμικό βλέμμα της και τα χαλκινοκόκκινα μαλλιά της μέχρι τα sexy κόκκινα lingerie, η Rihanna πρωταγωνιστεί σε εικόνες που είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα σε μια από τις καλύτερες συνεργασίες της χρονιάς.

Τα εσώρουχα της Savage x Fenty x Diesel είναι ήδη διαθέσιμα online, με τις τιμές να κυμαίνονται από τα 35€ έως τα 163€ και τα μεγέθη από το XS μέχρι και το 4XL.