CELEBRITIES

Σία Κοσιώνη: Δημοσίευσε την πιο cute φωτογραφία με τον γιο της για τα γενέθλιά του

NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Η αδυναμία που έχει η Σία Κοσιώνη στον μικρό της γιο, Δήμο, που μόλις πέρσι ξεκίνησε να πηγαίνει στο δημοτικό σχολείο, έχει αποδειχθεί πολλές φορές μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media. Αν θες να πειστείς γι’ αυτό μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram η anchorwoman του ΣΚΑΪ ή έστω, στην πιο πρόσφατη δημοσίευση που θα δεις κάνοντας scroll παρακάτω.

Η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε στο προφίλ της ακόμα μια τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό της Δήμο. Αφορμή, αυτήν τη φορά, αποτέλεσαν τα γενέθλιά του.

Η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε μια φωτογραφία-ορισμό της μητρικής αγάπης με τον γιο της, Δήμο

Μαμά και γιος ποζάρουν μαζί, έχοντας τα πρόσωπά τους ενωμένα. Το ασπρόμαυρο στιγμιότυπο έχει αποσπάσει ήδη χιλιάδες likes και σχόλια για τα 7α γενέθλια του Δήμου. «Τελειώνει ποτέ το διάστημα;», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Σία Κοσιώνη και μεταξύ άλλων πρόσθεσε και τις ετικέτες #7, #happybirthday, #forever, #myson και #myeverything. Η αγάπη της για εκείνον είναι άπειρη, ακριβώς όπως και το διάστημα.

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης απέκτησαν τον γιο τους, Δήμο, τον Οκτώβριο του 2017. Ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας, είναι επίσης μπαμπάς του Παύλου και της Δανάης που απέκτησε στον προηγούμενο γάμο του, αλλά και της Ολυμπίας από προηγούμενη σχέση του.

Μιλώντας στο περιοδικό Glow, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είχε μιλήσει με ειλικρίνεια στην επιθυμία της να μην κάνει άλλο παιδί, αλλά και στο γεγονός πως η δημιουργία μεγάλης οικογένειας, δεν ήταν ποτέ στα σχέδιά της. «Δεν μου περνάει από το μυαλό, γιατί ποτέ δεν ονειρευόμουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά. Παρόλο που τελικά την απέκτησα (σ.σ. ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ήδη πατέρας τριών παιδιών). Είμαστε μία μεικτή και αληθινή οικογένεια. Τα 3 παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Αλλά επειδή με τον Δήμο έχω κάνει πολύ κόπο, του έχω αφοσιωθεί και έχω προσπαθήσει να του δώσω ό,τι περισσότερο έχω μέσα μου, πιστεύω πως δεν έχω τη δύναμη να το κάνω δεύτερη φορά. Επομένως, εάν έκανα ένα δεύτερο παιδί, πιστεύω πως θα το αδικούσα πάρα πολύ σε σχέση με το πρώτο. Λόγω κουράγιου και αντοχής», είχε καταλήξει η ίδια.

«Η μητρότητα σε κάνει να αλλάζεις προτεραιότητες. Θέλω να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο παιδί μου, παρά σε άλλα πράγματα που κάποτε τα θεωρούσα πολύ σημαντικά. Η μητρότητα με έκανε να νιώθω ακόμη πιο ευαίσθητη γι’ αυτό που κάνω, επειδή έγιναν πιο ευαίσθητες οι κεραίες μου σε κάποια θέματα που ίσως δεν με συγκινούσαν τόσο κάποτε», είχε δηλώσει παλιότερα στο Thema People η Σία Κοσιώνη.