CELEBRITY STYLE

H Selena Gomez με ζώνη 570€ που χαρίζει rock vibes στο καθημερινό της look

© Evan Agostini/ΑP Images

Δεν μπορώ να πω, με το χέρι στην καρδιά, ότι η μόδα είναι το φόρτε της Selena Gomez. Είναι μια γυναίκα που το στιλ της είναι πάντα προσεγμένο, τα beauty looks της πολύ παραπάνω, αλλά δεν είναι απ’ αυτές τις celebrities που προσφέρει μια φρέσκια ματιά στο celebrity style.

Παρ’ όλα αυτά, μπορούμε να μην την εκτιμήσουμε για την αφοσίωση που δείχνει στα κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Αγαπά classics όπως το μαύρο φόρεμα, αλλά και τους κλασικούς συνδυασμούς, όπως ένα λευκό T-shirt και τζιν παντελόνι. Αυτή τη φορά, βασίστηκε στον κλασικό συνδυασμό του black & white, δίνοντάς του ένα edge που έκανε το look της να ξεχωρίσει.

Black & white και rock vibes για τη Selena Gomez

Για ένα meet & greet event που είχε διοργανώσει για την εταιρία της με καλλυντικά προϊόντα, τη Rare Beauty, η Selena Gomez ενέδωσε στην αβίαστη γοητεία του κλασικού ασπρόμαυρου χρωματικού συνδυασμού.

Για την περίσταση, φόρεσε ένα outfit που είναι μια αναβαθμισμένη εκδοχή ενός office look: ένα μαύρο κορμάκι που δένει στον λαιμό και μια λευκή ψηλόμεση παντελόνα. Στο σύνολό της ξεχωρίζουν τα αξεσουάρ, οι μαύρες λουστρίνι γόβες και η μαύρη mini bag της, και τα 2 δημιουργίες του οίκου Saint Laurent, αλλά και η μαύρη ζώνη της που είναι το pièce de résistance του σύνολου της.

XNY/Star Max/GC Images/Getty Images/Ideal Images

Συγκεκριμένα, η Selena Gomez φόρεσε μια μαύρη δερμάτινη ζώνη με τρουκς του οίκου Khaite. Τα χρυσά, μεγάλα μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία της ζώνης της, πρόσφεραν μια rock διάθεση στο κατά τα άλλα, posh look της, κάτι που ανέδειξε με τα σωστά κοσμήματα: ένα χρυσό cuff βραχιόλι και matching δαχτυλίδι. Οι χρυσοί λεπτοί κρίκοι της, επιβεβαιώνουν την αγάπη της Gomez για τα classics της γκαρνταρόμπας.

Το ενδιαφέρον εδώ πάντως -εκτός από το ύφος που κατάφερε να αποπνέει το σύνολό της με τη βοήθεια των αξεσουάρ-, είναι η Khaite ζώνη της. Η συγκεκριμένη ζώνη είναι από τα πιο δημοφιλή items του brand και κοστίζει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Για την ακρίβεια, η ζώνη κοστίζει 570€, ενώ το όνομα του αξεσουάρ, έχει το ίδιο όνομα με αυτό του συντρόφου της τραγουδίστριας και ηθοποιού, Benny Blanco (η ζώνη λέγεται Benny Stud Belt).

Αν αυτό ήταν εντελώς τυχαίο ή σκόπιμο, δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε όμως, είναι ότι η ζώνη έκανε όλη τη διαφορά στο κλασικό της σύνολο, υπενθυμίζοντάς μας τη δύναμη των αξεσουάρ στις εμφανίσεις μας.