CELEBRITIES

Λένα Δροσάκη – Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Φωτογραφίζονται πρώτη φορά μαζί μετά τον χωρισμό τους

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson/News24/7.gr

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ύστερα από 3 χρόνια γάμου, έχουν αποφασίσει να ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, όπως έχουν δείξει μέχρι στιγμής, διατηρούν καλές σχέσεις, αφού και στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς συνόδευσαν μαζί τον γιο τους, Αναστάση, στο προαύλιο του σχολείου.

Πρόσφατα τους είδαμε να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό πρώτη φορά, μετά την είδηση του χωρισμού, η οποία έγινε γνωστή στις 4 Απριλίου του 2023, μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΪ. Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, όπου και πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του νέου καλλιτεχνικού προγράμματος της σεζόν 2024 – 2025. Το φετινό πρόγραμμα έχει ως κεντρικό σύνθημα τις λέξεις «Παρεμβαίνω – Συνομιλώ – Προκαλώ – Προτείνω».

Σε μια από τις παραστάσεις, συγκεκριμένα στην California Dreamin 20 χρόνια μετά του Βασίλη Κατσικονούρη θα λάβουν μέρος η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Η παράσταση αφορά σε 4 20άρηδες- Ντίνος, Άρης, Βουβού και Κική – που πλέον έχουν γίνει 40 και επιστρέφουν στο sequel του εμβληματικού έργου του ίδιου συγγραφέα 20 χρόνια μετά, καταθέτοντας ένα σαρκαστικό σχόλιο για την κρίση που δεν τελειώνει ποτέ. Δεν έχουν αλλάξει καθόλου. Ψάχνουν πάντα τη μαγική ευκαιρία για να πιάσουν την καλή, χωρίς να κοπιάσουν. Θα τα καταφέρουν αυτή τη φορά να φτάσουν στη δική τους γη της Επαγγελίας, την Καλιφόρνια; Μαζί τους θα είναι και ο Σταύρος Καραγιάννης και η Σίλια Μουστάκη.

 

NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Η Λένα Δροσάκη καλεσμένη στο The 2NightShow με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε πει για τον χωρισμό της απο τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη: «Όλες οι σχέσεις είναι ένα ρίσκο, μια ζαριά. Πόσο μάλιστα ένας γάμος και όταν υπάρχει ένα παιδί. Αν δεν υπάρχει κοινή αντίληψη στη ζωή, στην αλήθεια στο ψέμα, η σχέση διαλύεται, οπότε λες καλύτερα να διαλυθεί και να ζήσει ο καθένας τη δική του ζωή με στόχο το καλό του παιδιού. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει μετά».

Μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media έχουν δείξει ότι προτεραιότητά τους είναι το παιδί και διατηρούν καλές σχέσεις. Οι 2 τους δεν ήταν μόνο μαζί με το παιδί τους, όταν ακούστηκε για πρώτη φορά το όνομά του στο σχολείο, αλλά τον περασμένο Ιούλιο, πέρασαν οικογενειακά και τα γενέθλιά του Αλέξανδρου Μπουρδούμη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε πει σε συνέντευξη για τον μικρό Αναστάση: «Το πιο βασικό τα τελευταία 3 χρόνια, είναι ο ερχομός του γιου μου. Εκεί είναι η βάση, εκεί ξεκινάνε όλα και από εκεί ορίζονται. Πλέον η σκέψη μου και ό,τι κάνω και πράττω στην ζωή περιστρέφονται γύρω από εκείνον».

Η ηθοποιός είχε πει επίσης στην εκπομπή Πρωινό Σου Σου για το διαζύγιό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, αλλά και για το πώς το διαχειρίζεται σε σχέση με τον γιο της ότι: «Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε, τρόμαξα. Δεν νομίζω να το αποδέχεται, γιατί δεν νομίζω να έχει καταλάβει ακριβώς τι σημαίνει αυτή η έννοια, του χωρίζω! Συνηθίζει όμως γιατί μεγαλώνει με αυτόν τον τρόπο. Οπότε, είμαστε εκεί για να του εξηγούμε κάθε φορά ότι έχει ανάγκη και ότι καταλαβαίνει».