ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που χωρίζουν με τον πιο επεισοδιακό τρόπο. Αρχίζουν «πόλεμο»

iStock

Κάθε σχέση έχει τις προκλήσεις της, και δυστυχώς, δεν είναι όλες προορισμένες να κρατήσουν για πάντα. Κάποιες φορές, οι χωρισμοί μπορούν να γίνουν έντονοι και συναισθηματικά φορτισμένοι. Ενώ ο καθένας από εμάς μπορεί να βιώσει έναν επεισοδιακό χωρισμό, κάποια ζώδια φαίνεται να έχουν περισσότερες πιθανότητες να ζήσουν έναν «πόλεμο» στον χωρισμό τους.

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα 5 ζώδια που χωρίζουν με τον πιο επεισοδιακό τρόπο και τι χαρακτηριστικά τους τα ωθούν σε τέτοιες καταστάσεις.

Κριός

Ο Κριός είναι το ζώδιο του πολεμιστή. Έχει έντονο ταμπεραμέντο, παρορμητικότητα και δεν φοβάται να συγκρουστεί όταν αισθάνεται αδικημένος. Η αίσθηση του «εγώ» του Κριού τον οδηγεί να θέλει να κερδίσει κάθε μάχη, συμπεριλαμβανομένων των «μαχών» των σχέσεων. Όταν ένας Κριός χωρίζει, η συναισθηματική ένταση είναι στο ζενίθ. Δεν θα αποχωρήσει σιωπηλά, αλλά με πάθος και έντονο θυμό, επιδιώκοντας να διαλύσει τα πάντα αν νιώσει προδοσία ή απογοήτευση. Μπορεί να αρχίσει καβγάδες, να κατηγορήσει τον πρώην σύντροφο και να κάνει δραματικές δηλώσεις για το τέλος της σχέσης.

Τα ζώδια που χωρίζουν με τον πιο επεισοδιακό τρόπο: Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι γνωστός για την ένταση και την ανάγκη του να ελέγχει τα πάντα γύρω του. Όταν χωρίζει, το κάνει με πάθος, θυμό και συχνά με εκδικητικές τάσεις. Δεν αντέχει την προδοσία και μπορεί να αναζητήσει τρόπους να πληγώσει τον πρώην σύντροφο, είτε συναισθηματικά είτε μέσω κοινωνικών δικτύων ή ακόμη και με πιο προσωπικούς τρόπους. Ο χωρισμός για έναν Σκορπιό δεν είναι ποτέ εύκολος και συνήθως, οι καβγάδες και οι διαμάχες αφήνουν βαθιά σημάδια και στις 2 πλευρές. Η έλλειψη εμπιστοσύνης και η δυσκολία του να αφήσει πίσω του το παρελθόν, κάνουν τον Σκορπιό ένα από τα ζώδια με τους πιο επεισοδιακούς χωρισμούς.

Λέων

Ο Λέων αγαπά να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, και όταν πρόκειται για χωρισμό, δεν θα δεχθεί ποτέ να περάσει απαρατήρητος. Έχει έντονη ανάγκη να προστατεύει την υπερηφάνεια του και όταν αισθάνεται πληγωμένος, μπορεί να γίνει δραματικός και υπερβολικός. Ένας Λέων μπορεί να σκηνοθετήσει έναν χωρισμό σαν ένα θέατρο, επιδιώκοντας να δείξει πως εκείνος ήταν το θύμα της κατάστασης. Οι εντάσεις, τα λόγια που ξεστομίζονται χωρίς σκέψη και οι μεγάλες σκηνές είναι πολύ πιθανά όταν ένας Λέων νιώθει ότι έχει αδικηθεί.

Ταύρος

Αν και φαινομενικά σταθερός και ήρεμος, ο Ταύρος έχει απίστευτη δύναμη και ένταση όταν κάποιος τον προκαλεί ή όταν νιώθει ότι απειλείται. Ένας χωρισμός για τον Ταύρο είναι μια αληθινή μάχη, καθώς δεν του αρέσει η αλλαγή και έχει μεγάλη προσκόλληση στις σχέσεις του. Όταν κάποιος τον αφήνει, είναι πολύ πιθανό να γίνει πεισματάρης και εκδικητικός, προσπαθώντας να διατηρήσει τον έλεγχο των καταστάσεων. Δεν ξεχνά εύκολα και μπορεί να κρατάει κακία για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ ο θυμός του βγαίνει σταδιακά και μπορεί να κλιμακωθεί σε έντονες διαμάχες.

Τα ζώδια που χωρίζουν με επεισοδιακό τρόπο: Δίδυμος

Οι Δίδυμοι, με τη διπλή φύση τους, μπορούν να είναι απρόβλεπτοι στον χωρισμό. Ενώ αρχικά μπορεί να φαίνονται χαλαροί και άνετοι, δεν αργούν να δείξουν την έντονη συναισθηματική τους πλευρά όταν η σχέση φτάνει στο τέλος. Η ανάγκη τους να μιλούν και να εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους μπορεί να τους οδηγήσει σε καβγάδες με λόγια, συχνά πολύ έντονα. Μπορούν να αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη, πηγαίνοντας από την ηρεμία στην οργή και να κάνουν τον χωρισμό μια πραγματική συναισθηματική «ακροβασία». Η πολυπλοκότητα του Διδύμου καθιστά δύσκολο να ξέρει κανείς πώς θα αντιδράσει, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα είναι μια ήρεμη διαδικασία.

Κάθε χωρισμός είναι μοναδικός, όπως και τα ζώδια που εμπλέκονται σε αυτόν. Ωστόσο, τα παραπάνω 5 ζώδια έχουν περισσότερες πιθανότητες να δημιουργήσουν επεισοδιακές καταστάσεις, λόγω των έντονων συναισθηματικών και συμπεριφορικών τους χαρακτηριστικών. Είτε είναι το πάθος του Κριού, η εκδικητικότητα του Σκορπιού, η περηφάνια του Λέοντα, το πείσμα του Ταύρου ή η απρόβλεπτη φύση του Διδύμου, το μόνο βέβαιο είναι ότι ένας χωρισμός με αυτά τα ζώδια δεν θα είναι ποτέ βαρετός!