CELEBRITY BEAUTY

Βάσια Κωσταρά: Η απόχρωση στο μανικιούρ της είναι μία από τις hot φθινοπωρινές τάσεις

Vassia Kostara/Instagram

Η έμπνευση για το μανικιούρ μπορεί να προέλθει από παντού: Από τις τάσεις που βλέπουμε στα catwalks, από το street style, τους αγαπημένους nail artists, τις celebrities και influencers στα social media, τις φίλες μας, από το #ManiMonday που θα βρεις κάθε Δευτέρα στο LadyLike. Τα χρώματα άπειρα, το ίδιο τα σχέδια αλλά και οι τεχνικές. Όρεξη να έχεις για πειραματισμούς. Αυτή τη φορά, η Βάσια Κωσταρά μάς δίνει το τέλειο φθινοπωρινό #inspo.

Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η σχεδιάστρια μάς έδειξε το νέο της μανικιούρ, η απόχρωση του οποίου είναι ανάμεσα στις πιο hot τάσεις του φθινοπώρου. Είσαι έτοιμη για nail inspo από τη Βάσια Κωσταρά;

Το μανικιούρ της Βάσιας Κωσταρά

Μένοντας πιστή στο μακρύ αμυγδαλωτό σχήμα στα νύχια της, η σχεδιάστρια επέλεξε ένα μονοχρωματικό μανικιούρ σε μία κρεμώδη, βαθιά, πλούσια καφέ απόχρωση. Ένα διαχρονικά αγαπημένο, γήινο χρώμα απόλυτα συνδεδεμένο με το φθινόπωρο, που φέτος βλέπουμε να πρωταγωνιστεί σε αρκετά στοιχεία μιας εμφάνισης: Από ένα παλτό και τις τσάντες, έως το μακιγιάζ και το μανικιούρ μας, αποδεικνύοντας τη δυναμική και την ευελιξία του.

Φυσικά, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εντάξεις την καφέ απόχρωση στο μανικιούρ σου, με τη μονοχρωμία να παραμένει ο πιο εύκολος, απλός και chic τρόπος.

Πιο συγκεκριμένα, για το μανικιούρ της επέλεξε το Alûstre DiamondInfused™ Glossy βερνίκι, στην απόχρωση 904 Brown Rich Mahogany, που εκτός από χρώμα, εξασφάλισε ένα έντονο γυαλιστερό αποτέλεσμα, μακράς διαρκείας και αντοχής.

Τώρα, αν ψάχνεις για περισσότερο nail inspo από αγαπημένους λογαριασμούς στο Instagram, μην ξεχνάς να συντονίζεσαι κάθε Δευτέρα, στο δικό μας #ManiMonday.