CELEBRITIES

Kate Middleton: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας της

© 2023 Tristan Fewings/Pool Photo via AP IMAGES

Η Kate Middleton έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ολοκλήρωση των χημειοθεραπειών στις οποίες υποβλήθηκε, έχοντας στο πλευρό της τον πρίγκιπα William.

 

Το ζευγάρι επισκέφτηκε το κοινοτικό κέντρο του Southport, για να συναντήσει τους διασώστες και τις οικογένειες που επλήγησαν από την τραγική επίθεση με μαχαίρι σε ένα μάθημα χορού, με θέμα την Taylor Swift, τον Ιούλιο. Η έξοδός τους έρχεται ένα μήνα αφότου η Kate Middleton ανακοίνωσε μέσα από ένα τρυφερό βίντεο στα social media, ότι μετά από 9 μήνες, ολοκλήρωσε τις προληπτικές χημειοθεραπείες, για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο.

Danny Lawson, Pool Photo via AP

Kate Middleton: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας της Danny Lawson, Pool Photo via AP

Kate Middleton: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας της Danny Lawson, Pool Photo via AP

Kate Middleton: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας της Danny Lawson, Pool Photo via AP

Στο βίντεο μιλούσε για την ευγνωμοσύνη που αισθάνεται για όλη την υποστήριξη που έλαβε, ενώ επεσήμανε ότι σιγά- σιγά, θα επέστρεφε στις υποχρεώσεις της, ως πριγκίπισσα της Ουαλίας, κάτι που επιβεβαιώνεται.

Είχε προηγηθεί μία ακόμα εμφάνισή της που είδαμε μέσω Instagram. Σε αυτή τη φωτογραφία, φαίνεται σε μια θερμή αγκαλιά με μια 16χρονη, εν ονόματι Liz Hutton, η οποία πάσχει από σπάνια επιθετική μορφή καρκίνο. Μάλιστα, στη λεζάντα αυτής είχε γράψει: «Μια ταλαντούχα νεαρή φωτογράφος της οποίας η δημιουργικότητα και η δύναμη μας ενέπνευσε και τους 2. Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις φωτογραφίες και την ιστορία σου μαζί μας».

 

Η Kate Middleton μοιράστηκε τη διάγνωση καρκίνου τον Μάρτιο του 2024, 2 μήνες μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Είχε βρεθεί στο επίκεντρο θεωριών συνωμοσίας εκείνη την εποχή, καθώς οι χρήστες των social media αμφισβήτησαν το λόγο της απουσίας της από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας για αυτή τη στάση και τη σιωπή που διατήρησε είχε εξηγήσει: «Μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον George, τη Charlotte και τον Louis με τρόπο που να αρμόζει και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαι εντάξει».

Η ίδια παρακολούθησε την εκδήλωση Trooping the Colour τον Ιούνιο και εμφανίστηκε στο Wimbledon τον επόμενο μήνα. Τον Σεπτέμβριο, φέρεται να φιλοξένησε μια συνάντηση, για να συζητήσει την εκστρατεία της για τα πρώτα χρόνια, μαζί με μέλη του Βασιλικού Ιδρύματος για την Πρώιμη Παιδική Ηλικία. Παρόλα αυτά, μέχρι και σήμερα, δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τον τύπο καρκίνου που αντιμετώπιζε.