CELEBRITIES

Γιάννης Νιάρρος- Χαρά Μάτα Γιαννάτου: Παντρεύτηκαν μετά από 11 χρόνια σχέσης

NDPPHOTO / NDP PHOTO

Ο Γιάννης Νιάρρος βρέθηκε καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού. Η συνέντευξη είχε παραχωρηθεί το καλοκαίρι, ωστόσο προβλήθηκε στο YouTube την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου. Στη συνέντευξή του αυτή ο ηθοποιός, ο οποίος φέτος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Mega Οι Αθώοι, αποκάλυψε ότι παντρεύεται με τη σύντροφό του επί 11 χρόνια, Χαρά Μάτα Γιαννάτου. Μάλλον αποκάλυψε ότι τη στιγμή που προβλήθηκε η συνέντευξή του, οι 2 τους θα ήταν ήδη παντρεμένοι.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Νιάρρος, ως τον Οκτώβριο του 2024, σχεδίαζαν να παντρευτούν με τη Χαρά Μάτα Γιαννάτου στον τόπο καταγωγής του, τη Μυτιλήνη. Η ηθοποιός σύντροφός του, πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του Alpha, Διάφανη Αγάπη.

«Οκτώβρη μάλλον θα έχω παντρευτεί, αν δεν έχει συμβεί κάτι. Είμαστε 11 χρόνια μαζί, από τα 21 μας. Είναι η νέα τάξη πραγμάτων. Είμαστε εμείς η 90’s γενιά που τα βιώσαμε όλα, τα ζήσαμε και “δέσαμε τον γάιδαρό μας”. Δεν είναι άσχημο έτσι πως το λέω. Έχει μια τεράστια θετική χροιά, έχεις κατασταλάξει που είσαι δοσμένος συναισθηματικά. Μια κόκκινη γραμμή», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Νιάρρος στη Μαρία Σολωμού.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη μακροχρόνια σχέση του, τη δουλειά που χρειάζεται αυτή, αλλά και τον λόγο που τους οδήγησε στην απόφαση να παντρευτούν. Επιπλέον εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει πατέρας στο μέλλον.

«Θέλει πολλή δουλειά να είσαι με έναν άνθρωπο 11 χρόνια. Έχει τα πάνω κάτω του, αλλά εν τέλει πάντα μένει ότι συναισθηματικά είσαι τόσο εκεί που όλα τα άλλα φαίνονται μικροτελίτσες. Παντρευόμαστε για τη φάση και το πάρτι. Θα γούσταρα να κάνω ένα παιδί. Και τώρα έχουμε οικογένεια, έχουμε και σκυλί και γατάκι. Μαζί μένουμε, δεν θα αλλάξει τίποτα. Ο γάμος θα γίνει στην Μυτιλήνη, στο χωριό μου. Θα κάνουμε και ένα ωραίο πάρτι στην παραλία. Θα το συνδυάσουμε με τις διακοπές μας», σημείωσε στη συνέχεια.

Μιλώντας για τη Μυτιλήνη, εκεί είναι που ο Γιάννης Νιάρρος έκανε την πρώτη του «επένδυση» με τα χρήματα που πήρε στο παρελθόν όταν βραβεύτηκε με το βραβείο Δημήτρης Χορν για την ερμηνεία του στην παράσταση Στέλλα Κοιμήσου. Ο ηθοποιός αγόρασε ένα τροχόσπιτο το οποίο έχει σταθμεύσει στο νησί του και είχε μιλήσει γι’ αυτό στο NEWS24/7. 

«Πάω και μένω το καλοκαίρι όσο μπορώ. Πήγαινα πολύ στη Μυτιλήνη κι έμενα σε κάτι θείες μου γιατί δεν έχουμε σπίτι αλλά είμαι από εκεί. Σκέφτηκα ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να πάρω εξοχικό. Και πήρα αυτό, το έβαλα σε ένα χωράφι, του έχω βάλει νερό και ρεύμα και είναι σαν εξοχικό. Είναι πολύ καλή φάση. Η καλύτερη και πρώτη επένδυση που έχω κάνει σε αυτή τη ζωή», σημείωνε ο ηθοποιός. Έχει επίσης κάνει μία «συναισθηματική επένδυση» όπως καταλαβαίνεις στην πολύχρονη σχέση του με τη Χαρά Μάτα Γιαννάτου.

H Χαρά Μάτα Γιαννάτου και ο Γιάννης Νιάρρος είχαν συνεργαστεί το 2016, στην κινηματογραφική ταινία Νοτιάς του Τάσου Μπουλμέτη. Η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της στο LadyLike δεν απέκλειε το ενδεχόμενο οι 2 τους να συνεργαστούν ξανά ως ηθοποιοί στο μέλλον.

«Δεν αποκλείεται τίποτα, δεν έχουμε βάλει απαγορευτικό. Από την άλλη δεν το επιδιώκουμε. Είναι ωραίο και στον Νοτιά είχαμε περάσει πολύ καλά που ήμασταν μαζί, αλλά είμαστε πρώτα απ’ όλα ζευγάρι. Αν τύχει να συνεργαστούμε μπορεί να γίνουμε και συνάδελφοι, αλλά δεν είναι αυτός ο πρωταρχικός σκοπός», σημείωνε η ηθοποιός.

Προς το παρόν μέτρησαν πέρσι μία συνεργασία και στο θέατρο, καθώς συνεργάστηκαν στη δραματουργία και τη σκηνοθεσία της παράστασης Νυξ- Λος Ιστορίας Περίεργας, που βασίστηκε σε σύλληψη- κείμενο και σκηνοθεσία του Γιάννη Νιάρρου.