CELEBRITIES

Η Νατάσσα Μποφίλιου απαντά στα αρνητικά σχόλια για τα ρούχα της, με τον πιο σωστό τρόπο

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson/LadyLike.gr

Καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno με τη Φαίη Σκορδά βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, 10 Οκτωβρίου, η Νατάσσα Μποφίλιου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επίθεση που δέχθηκε για την ενδυματολογική επιλογή που έκανε σε πρόσφατη συναυλία της στον Λυκαβηττό. Να υπενθυμίσουμε ότι η ίδια είχε εμφανιστεί στη σκηνή με φόρεμα που κρίθηκε «ακριβό» και «αντίθετο» με τα πολιτικά της πιστεύω και την ιδεολογία της, που η ίδια ασπάζεται ανοιχτά.

«Δεν βιώνω την επίθεση προσωπικά. Ξέρω πως πίσω από το πρόσωπο είναι η επίθεση στην άποψη. Και επειδή είμαι σίγουρη για τις απόψεις μου και νιώθω καλά με αυτές και όταν τις υπερασπίζομαι και όταν τις φέρω ως προσωπικότητα και ως καλλιτέχνης, δεν το βιώνω προσωπικά. Ξέρω ότι αυτό είναι μια άποψη που πολλοί άνθρωποι διαφωνούν και δεν την αποδέχονται. Έχω μάθει από τους δικούς μου ανθρώπους ότι αυτά που λέει ένας άνθρωπος, βαραίνουν τον ίδιο τον άνθρωπο που τα λέει, όχι αυτόν που τα δέχεται», δήλωσε στη συνέντευξή της η ερμηνεύτρια.

Νατάσσα Μποφίλιου: «Δεν βιώνω την επίθεση προσωπικά. Είναι επίθεση στην άποψη»

Η κατάσταση αυτή, δείχνει για τη Νατάσσα Μποφίλιου το πώς λειτουργεί ο κόσμος. Το πώς πλέον οι άνθρωποι μπορεί να μάθουν κάτι αναληθές ή ασήμαντο και να ασχολούνται εξονυχιστικά με αυτό καθώς υπάρχει άπειρη πληροφορία, αλλά όχι αρκετή γνώση.

«Υπάρχει η αντίληψη ότι θέλουμε να βλέπουμε τους ανθρώπους όπως εμάς μας “κάνουν”. Αυτό είναι κάτι που έχουμε αγωνιστεί πολύ για να το βγάλουμε από πάνω μας, να ξεφύγουμε από τα στερεότυπα, να ξεπεράσουμε παλιές και μπανάλ σκέψεις. Εδώ πρέπει να σταθούμε στο πώς κάτι απολύτως ψευδές, γίνεται πραγματικότητα και στο τέλος της ημέρας μένει. Αυτό είναι τρομερό. Μπορεί να ξεκινήσουμε από το πόσο κόστισε ένα ρούχο και αν η Μποφίλιου φόρεσε το τάδε ρούχο σε μια συναυλία και έκανε μια αντιφασιστική δήλωση και να φύγουμε τελικά από αυτό που συνέβη. Να πάμε στο πόσο κοστίζει ένα φουστάνι που είναι και ψέματα.

Δεν απαντάω γενικά, το έκανα τώρα με χιούμορ γιατί μόνο με χιούμορ μπορώ να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο. Προσπαθώ να απαντάω. Δεν είναι κακό να απαντάς. Δεν υπάρχουν πρέπει στο αν απαντήσεις ή όχι. Εξαρτάται το θέμα και τον άνθρωπο. Αν μου δοθεί η ευκαιρία και η δυνατότητα, θα απαντήσω αλλά γενικά δεν απαντάω στο οτιδήποτε μπορεί να ακούσω και όσα λέγονται για εμένα».

Σημασία έχει πώς κοιμάσαι το βράδυ, πώς νιώθεις για τον εαυτό σου εσύ και οι άνθρωποι που έχεις επιλέξει γύρω σου. Τα βράδια κοιμάμαι πάρα πολύ ωραία. Νιώθω περήφανη και ευτυχισμένη που έχω φτιάξει μία ζωή που με εμπεριέχει ακέραιη και σε μία ολότητα. Προσέχω τη διατύπωση όσων λέω, ότι αυτό που έχω πει ακούγεται όπως θέλω να ακουστεί», συμπλήρωσε.

«Δεν το έχω σκεφτεί να ασχοληθώ με την πολιτική, αν και μου έχει γίνει πρόταση. Είμαι ένα βαθιά πολιτικοποιημένο ον. Η πολιτική είναι ζωή. Θεωρώ τον εαυτό μου ενταγμένο στο κίνημα, τις συλλογικότητες και σε έναν οργανωμένο αγώνα. Είχα μάθει μέσα από την οικογένειά μου να λειτουργώ σε ομάδες. Είχα μάθει να κάνω παραχωρήσεις, να είμαι αλληλέγγυα, να σκέφτομαι τον εαυτό μου ως σύνολο. Οι περισσότεροι άνθρωποι είμαστε βαθιά επηρεασμένοι από τον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει», είπε σε άλλο σημείο η Νατάσα Μποφίλιου.

«Ο σύντροφός μου είναι ήρεμη δύναμη»

Όσο για την προσωπική και οικογενειακή της ζωή, η Νατάσσα Μποφίλιου ανέφερε: «Μεγαλώσαμε σε ένα σπίτι επιβράβευσης αλλά και παρατήρησης. Είναι σημαντικό για εμάς, γιατί οτιδήποτε κι αν σκεφτόμασταν να κάναμε, οι γονείς μας έλεγαν “πάμε”. Ο σύντροφός μου είναι ήρεμη δύναμη. Είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι. Θα έλεγε να πάμε, αλλά… να δούμε πού θα πάμε. Η οικογένειά μου θα έλεγε απλά “πάμε”. Όταν μεγαλώνουμε γινόμαστε πιο διστακτικοί. Δεν θέλω να διστάζω. Θέλω να κρατήσω αυτή την ελαφρότητα και το “πάμε”».