ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Την Κυριακή θα μας απασχολήσουν οι προσωπικές και επαγγελματικές μας υποθέσεις που μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Στα παιχνίδια δύναμης χρησιμοποιήστε διπλωματία και απομακρυνθείτε από τις έντασεις. Αργά το βράδυ της Κυριακής θα δοθεί βάση στην επικοινωνία και βάθος στις επαφές και τις σχέσεις μας.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Η Κυριακή θέλει ειδικούς χειρισμούς για να μην ταλαιπωρηθείτε. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε ευέλικτοι, να έχετε ενσυναίσθηση, να βάζετε τον εαυτό σας στα παπούτσια του άλλου για να δείτε πως νιώθει και η άλλη πλευρά. Προσπαθήστε επίσης, να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας εκκρεμότητες και πως θα περικόψετε κάποια έξοδα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Την Κυριακή σας πιάνει μια μανία να θέλετε να τα οργανώνετε όλα, πρέπει να αντιληφθείτε αυτή την περίοδο ότι είναι πολύ δύσκολο να ελέγχεις τα πάντα. Δώστε προσοχή στην ψυχική σας ηρεμία και μην δημιουργείτε ασφυκτικές συνθήκες στον ίδιο σας τον εαυτό.Την Κυριακή, επίσης, επικεντρώνεστε στις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές και σας δίνεται χρόνος να τις εξερευνήσετε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, προσέξτε τα παιχνίδια εξουσίας στις προσωπικές σας σχέσεις και μη βάζετε μπροστά τον εγωισμό σας. Από το βράδυ κι έπειτα, ξεκινά μια κουραστική περίοδος, που θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα. Ακόμη είναι πιθανόν να σας αποκαλυφθούν μυστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα, προσπαθήσετε να αποφύγετε συζητήσεις που ξέρετε ότι μπορεί να ξεσηκώσουν αντιδράσεις. Καλύτερα να κρατήσετε τις απόψεις σας για μια άλλη πιο πρόσφορη μέρα. Επίσης, θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας ζητήματα, αλλά από την άλλη θα θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή το σύντροφο σας και να περάσετε μαζί του χρόνο εμβαθύνοντας στην σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Η Κυριακή μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στην επικοινωνία  ή μπορεί να περιορίζει τις μετακινήσεις ή τις συνθήκες στην καθημερινότητα σας. Προσέξτε επαφές με στενούς συγγενείς, συνεργάτες και φίλους αλλά και την οδήγηση και το μεταφορικό σας μέσο. Επίσης, Κάποιοι μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με έναν χώρο πιθανώς του σπιτιού κάνοντας επισκευές, αναδιακόσμηση ή αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή, αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις κι αποφάσεις. Αξιοποιήστε τη μέρα για να κλείσετε εκκρεμότητες και να ξεκουραστείτε κάπως. Είναι μια καλή μέρα δε, για όσους ασχολούνται με επαγγέλματα επικοινωνίας, για να διαφημίσετε την δουλειά σας, για έρευνα, για να ψαχτείτε πιο πολύ στον επαγγελματικό τομέα ή στις σπουδές. 

ΖΥΓΟΣ

Την Κυριακή μπορεί κάποιο πρόσωπο στο επαγγελματικό περιβάλλον που σας δημιουργεί πρόβλημα. Ήρεμα και όχι επιθετικά, βγάλετε από μέσα σας αυτό που νιώθετε και δεν θα χαλάσετε και τη διάθεση αλλά και τις σχέσεις σας. Στόχος σας δε γίνεται να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, να βρείτε νέους πόρους ή να συμμαζέψετε τα έξοδα σας. 

 Η Κυριακή σας βρίσκει ίσως πιο αγχωμένους πιθανώς αλλά χωρίς επιθετική διάθεση αλλά με διάθεση. Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με θέματα της υγείας σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας, να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς ή των σπουδών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Κυριακή θα πρέπει να δείξετε όχι μόνο ευελιξία στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους και κυρίως συνεργάτες και φίλους αλλά και αρκετή ενσυναίσθηση. Το βράδυ, καλό θα ήταν να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας, για να τα προλάβετε όλα και για να βρείτε χρόνο για αφιερώσετε στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί πως εκφράζετε τις φιλοδοξίες ή τις απόψεις σας για να μην δημιουργήσετε εχθρότητες και αντιπαλότητες που δεν θέλετε στον οικογενειακό σας περιβάλλον. Η Κυριακή επίσης, ευνοεί τη συλλογική δουλειά, οπότε η επαφή με τους συνεργάτες σας θα πρέπει να είναι πιο στενή από δω και κάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Κυριακή φανείτε προσεκτικοί και στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους γιατί χωρίς να το καταλαβαίνετε μπορεί να κάνετε κάποια παρατήρηση σε κάποιον και να το πάρει πολύ προσωπικά. Την υπόλοιπη μέρα, το ενδιαφέρον στρέφεται σε θέματα που αφορούν στο μέλλον των επαγγελματικών σας. 

ΙΧΘΥΕΣ

Την Κυριακή προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε όποιες εκκρεμότητες σας έχουν μείνει από όλη την εβδομάδα, ακόμα κι αν σημαίνει κάποιες ώρες δουλειάς παραπάνω. Από την άλλη προσπαθείστε να αφιερώσετε και χρόνο στον εαυτό σας αγαπητοί μου Ιχθύες πριν εξαντληθείτε από τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες.