CELEBRITIES

Ο Απόστολος Ρουβάς παντρεύτηκε. Η μητέρα του και ο Σάκης Ρουβάς στο πλευρό του

NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Το απόγευμα του Σαββάτου 12/10, ο Απόστολος Ρουβάς και η σύντροφός του, Φανή Γιαβρίδου, παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα.

 

Μετά την γαμήλια τελετή, ακολούθησε και η βάπτιση του γιου του ζευγαριού. Μάλιστα, ο chef πρόσθεσε και ένα story από εκείνη τη μέρα που είναι αγκαλιά με τον γιο του. O Απόστολος Ρουβάς και η σύντροφός του, Φανή Γιαβρίδου, γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2021. Οι 2 τους απέκτησαν τον γιο τους ένα χρόνο πριν.

Instagram/apostolos_rouvas

Το ζευγάρι αυτή την ξεχωριστή ημέρα, είχε στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσά τους ήταν ο αδελφός του Απόστολου Ρουβά, Σάκης Ρουβάς με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και τον γιο τους, Αλέξανδρο, καθώς και τη μητέρα του τραγουδιστή και του chef, Μαρία Πανάρετου.

NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Η μητέρα τους έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα μπλε βολάν φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ασημί αξεσουάρ. Αυτό που δεν περνά απαρατήρητο, είναι η ομοιότητα που έχει με τα παιδιά της. Η Μαρία Πανάρετου όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες, ήταν τρισευτυχισμένη, σε αυτή τη σημαντική μέρα για τον γιο της, αφού φαίνεται να χαμογελά παρακολουθώντας τον γάμο του Απόστολου Ρουβά με τη Φανή Γιαβρίδου.

2206431 / NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
2206431

NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Πληροφορίες για τον γάμο είχαν δοθεί από ρεπορτάζ της εκπομπής, Πρωινό Σουσού. Να σημειωθεί ότι ήταν 26 Σεπτεμβρίου όταν ο Απόστολος Ρουβάς έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Η χαρμόσυνη είδηση είχε γίνει τότε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay’s Time.

Το ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας. Ο Απόστολος Ρουβάς είχε αφήσει για λίγο χρονικό διάστημα τη ζωή του στην Αθήνα για να συγκατοικήσει με τη σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη, όπου εργαζόταν εκεί. «Η Φανή ζει στη Θεσσαλονίκη, έχω μετακομίσει κι εγώ στη Θεσσαλονίκη μόνιμα από τον Οκτώβρη. Δούλευα σε ένα εστιατόριο πριν μου γίνει η πρόταση για το παιχνίδι. Είχα μετακομίσει κανονικά και είχα βρει δουλειά», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στην στην εκπομπή Μεσάνυχτα της Ελεονώρας Μελέτη.