ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 5 μανικιούρ στο χρώμα της σοκολάτας γάλακτος

Instagram/overglowedit/

Τα fashion και beauty trends έρχονται και παρέρχονται ανά σεζόν. Ωστόσο, αν μία τάση παραμένει σταθερή κάθε φθινόπωρο, αυτή είναι η επικράτηση- μεταξύ άλλων- των γήινων αποχρώσεων. Το καφέ σ’ όλες τις τονικότητές του, είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής- από το outfit έως το μανικιούρ μας. Και σε αυτό το δεύτερο, θα κάνουμε το beauty focus μας.

Στο σημερινό #ManiMonday λοιπόν, σού δίνουμε ιδέες για ένα chocolate milk μανικιούρ, ένα μανικιούρ δηλαδή, στο κρεμώδες, απαλό καφέ χρώμα της σοκολάτας γάλακτος, που δείχνει κολακευτικό σ’ όλους τους τόνους δέρματος. Πιο σκούρα από το nude και πιο ανοιχτά από το κλασικό καφέ, τα chocolate milk nails έχουν αποκτήσει στα social media το δικό τους φανατικό κοινό.

Είτε αγαπάς την απλότητα της μονοχρωμίας, είτε αναζητάς ένα φαντεζί nail art, τα chocolate milk nails ταιριάζουν με τα πάντα αυτή την περίοδο. Ιδανική επιλογή για το μανικιούρ σου αν δεν θέλεις να «περάσεις» από τώρα στις πιο σκούρες αποχρώσεις. Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις μια λίστα με υπέροχα μανικιούρ στο χρώμα της σοκολάτας γάλακτος που αξίζει να δοκιμάσεις.

Αποθήκευσε το σχέδιο που σου αρέσει περισσότερο- ανάλογα με το προσωπικό σου γούστο και στιλ- και φυσικά, μην διστάσεις να μοιραστείς στο Insta σου το νέο σου #mani, ταγκάροντας το LadyLike.

5 μανικιούρ στο χρώμα της σοκολάτας γάλακτος

Monochromatic Nails: Για εσένα που λατρεύεις τα απλά πράγματα, όπως η μονοχρωμία στα νύχια

Chocolate Gradient: Τέλεια ιδέα αν θέλεις να «παίξεις» με διαφορετικές απαλές αποχρώσεις του καφέ στα νύχια σου 

Chocolate Glazed Donut: Αν πάλι αγαπάς τη λάμψη και την τάση των glazed donut nails, αυτό το μανικιούρ είναι για εσένα

Two Toned Chocolate Milk Nails: Σε περίπτωση που θέλεις να ξεφύγεις από το κλασικό γαλλικό μανικιούρ.

Double French Chocolate Milk Mani: Μία δεύτερη πολύ λεπτή γραμμούλα πάνω από αυτή του γαλλικού μανικιούρ σου, αρκεί να κάνει τη διαφορά.