CELEBRITY BEAUTY

Έλενα Παπαρίζου: Έκανε την πιο μεγάλη αλλαγή στο κούρεμά της μετά από καιρό

Instagram.com/helenapaparizouofficial

Η Κατερίνα Λέχου πριν λίγες μέρες φαίνεται να ανανέωσε τόσο το κούρεμα όσο και το χρώμα των μαλλιών της. H Ελένη Φουρέιρα μετά το καρέ, πήγε ένα βήμα παρακάτω σ’ ό,τι έχει να κάνει με τις αλλαγές στα μαλλιά της, κάνοντας την ανατροπή στο χρώμα τους. Η εβδομάδα ξεκινά με την Έλενα Παπαρίζου να λέει το μεγάλο «ναι» στο καρέ.

 

Στην πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σεζόν του The Voice, που μεταδόθηκε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου από το ΣΚΑΪ. η τραγουδίστρια και coach του μουσικού ριάλιτι, αποφάσισε να κάνει μια δραστική αλλαγή στην κόμη της. Η ίδια αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της, κόβοντας αρκετό από το μήκος τους. Το αποτέλεσμα ήταν ένα μακρύ, πολύ γοητευτικό, καρέ που έφτανε έως το ύψος των ώμων της. Το καρέ έχει αναμφισβήτητα την τιμητική του και η Έλενα Παπαρίζου υπέκυψε στη γοητεία του.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η τραγουδίστρια δοκίμασε την πιο wavy εκδοχή του. Μία ωραία επιλογή για να δημιουργήσεις σώμα και όγκο στο κάτω μέρος των μαλλιώ σου, χαρίζοντάς τους extra φυσική κίνηση και υφή.

Ανανεωμένη και φανερά ευδιάθετη, η Έλενα Παπαρίζου πόζαρε στο φακό, με το νέο της καρέ να της πηγαίνει πολύ!

Το πριν

Το νέο καρέ στα μαλλιά της Έλενας Παπαρίζου

Να θυμίσουμε σ’ αυτό το σημείο πως υπάρχουν πολλές εκδοχές του καρέ που μπορεί να δοκιμάσει κανείς προκειμένου να βρει αυτή που θα τον βολέψει στην καθημερινότητά του και θα του αρέσει περισσότερο. Το μακρύ ή μεσαίου μήκους καρέ όπως αυτό της Έλενας Παπαρίζου είναι μία ωραία ιδέα αν θέλεις να υιοθετήσεις την τάση του καρέ, αλλά να μη χάσεις πολύ από το μήκος σου.