CELEBRITIES

Σία Κοσιώνη-Κώστας Μπακογιάννης: Έξοδος για 2 στο Ηρώδειο

Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press

Το βράδυ της Παρασκευής, 11 Οκτωβρίου, ο Γιώργος Θεοφάνους «χάρισε» στο κοινό μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Ο ίδιος γιόρτασε με συνεργάτες και φίλους τα 35 χρόνια παρουσίας και συνεισφοράς του στο ελληνικό τραγούδι, έχοντας δίπλα του σημαντικούς καλλιτέχνες.

 

Πλήθος κόσμου, λοιπόν, βρέθηκε κάτω από την Ακρόπολη για να τιμήσει τον μουσικοσυνθέτη σ’ αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της καριέρας του, μέσα στο κατάμεστο Ηρώδειο. Ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρών, ήταν η Σία Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη. Το ζευγάρι, κάθισε στις πρώτες σειρές του ρωμαϊκού ωδείου.

Σία Κοσιώνη-Κώστας Μπακογιάννης: Μαζί στο Ηρώδειο

Μετά το πέρας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στο κανάλι του ΣΚΑΪ η anchorwoman του σταθμού βρέθηκε στον ιστορικό χώρο με τον σύζυγό της και ο φωτογραφικός φακός τούς αποτύπωσε μαζί.

Σία Κοσιώνη Μπακογιάννης NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Στη σκηνή για να ερμηνεύσουν αυτήν τη σπουδαία βραδιά ανέβηκαν οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Δάντης, Ευρυδίκη, Πέγκυ Ζήνα, Κώστας Μακεδόνας, Πίτσα Παπαδοπούλου και Αντώνης Ρέμος. Ο Γιώργος Θεοφάνους έπαιξε στο πιάνο μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Το κοινό απόλαυσε τις μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη από την 35ετη πορεία του στο ελληνικό τραγούδι, συνοδεία 14μελους ορχήστρας σε μουσική επιμέλεια του Λεωνίδα Τζίτζου. Συμμετείχαν επίσης οι σολίστες Θάνος Γκιουλετζής – βιολί, Νίκος Ζωιδάκης – λύρα και ο Μανώλης Καραντίνης – μπουζούκι. Τα έσοδα από τη συναυλία πρόκειται να διατεθούν στον οργανισμό Μαζί για το Παιδί.

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης απέκτησαν τον γιο τους, Δήμο, τον Οκτώβριο του 2017. Ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας, είναι επίσης μπαμπάς του Παύλου και της Δανάης που απέκτησε στον προηγούμενο γάμο του, αλλά και της Ολυμπίας από προηγούμενη σχέση του.

Μιλώντας στο podcast Άκου Μάνα και τη Μαριλέλλα Αντωνοπούλου, η Σία Κοσιώνη είχε πει με χιούμορ για τον μικρό Δήμο: «Ο γιος μου απορρίπτει λίγο τις ειδήσεις, όχι την οθόνη αυτή μακάρι να την απέρριπτε, αλλά τις ειδήσεις, ίσως τις βλέπει λίγο ανταγωνιστικά. Έτσι κι αλλιώς γιατί να βλέπουν τα παιδιά ειδήσεις, δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα του κόσμου. Θα μπορούσε να βλέπει τη μαμά του, αλλά δεν θέλει. Θέλει τη μαμά του δίπλα του, καθόλου δεν τον ενδιαφέρει να τη δει στην τηλεόραση. Θυμάμαι πριν από κάποια χρόνια που του είπα “Δήμο θα βάλεις τώρα να δεις τη μαμά;”, που μιλούσαμε στο FaceTime και μου απάντησε: “Όχι μαμά, θα δω Πέππα το γουρουνάκι”. Του είπα “Έχεις δίκιο αγάπη μου κι εγώ στη θέση σου Πέππα θα έβλεπα”».

Την επομένη, η Σία Κοσιώνη συνέχισε να συμμετέχει στις δράσεις του Μαζί για το Παιδί. H anchorwoman του ΣΚΑΪ έδωσε το «παρών» στο το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Μαζί… και στο Παιχνίδι, που διοργανώθηκε στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο κοντά στο Ζάππειο, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.