CELEBRITIES

Η Nicole Kidman έσπρωξε τη Salma Hayek στην Εβδομάδα Μόδας;

Swan Gallet/WWD via Getty Images

H Nicole Kidman δεν θα ήθελε να έχει δημοσιοποιηθεί αυτό το βίντεο που την δείχνει να σπρώχνει τη Salma Hayek. Είναι ο ορισμός του άβολου. Τι συνέβη στο σόου του οίκου Balenciaga και οι 2 σταρ ξέχασαν τις κάμερες;

Η Nicole Kidman ανήκει εδώ και καιρό στο Balenciaga tribe (στο Met Galla του 2024 επέλεξε την παριζιάνικη μάρκα πολυτελείας). Στις 30 Σεπτεμβρίου καθόταν στην πρώτη σειρά δίπλα στον σύζυγο της Salma Hayek, τον Γάλλο δισεκατομμυριούχο François-Henri Pinault. Είναι ο Μίδας της μόδας, η δική του εταιρεία Kering έχει στο portfolio τα mega brands Balenciaga, Bottega Veneta, Gucci και Saint Laurent (που έχει μπει και στον χώρο της κινηματογραφικής παραγωγής κι έκανε την ταινία Emilia Pérez). 

Η άβολη στιγμή σημειώθηκε μετά το σόου, όταν η Salma Hayek προσπάθησε να ποζάρει μαζί με την Nicole Kidman. Κάτι που δεν φαίνεται να βρήκε σύμφωνη την Nicole Kidman που της τράβηξε το χέρι της και βγήκε από το πλάνο. Το βίντεο της άβολης αλληλεπίδρασής τους, κυκλοφόρησε γρήγορα στο TikTok και στο Instagram όπου οι χρήστες ξεκίνησαν να αναλύουν καρέ καρέ τη στιγμή μεταξύ της Nicole Kidman και της Salma Hayek. Χαρακτήρισαν εύκολα ντίβα και αγενή την Αυστραλή σταρ. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να διασταυρώσουν την είδηση, να ψάξουν λίγο παραπάνω στην πλατφόρμα και να δουν ολόκληρο το βίντεο (όχι, μόνο τις κομμένες σκηνές).

@serials.news Ответ пользователю @serials.news everything is fine here they are friends they said hello then all together took a photo before this part of the video is cut off ❤️ #nicolekidman #katyperry #salmahayek #рекомендации ♬ оригинальный звук – toshnews

H απόδειξη ότι όλα είναι καλά μεταξύ του είναι επίσης στα social media. Η Salma Hayek έκανε tag την Nicole Kidman στην ανάρτηση της στο Instagram στην οποία εμφανίζονται μαζί στο τέλος της επίδειξης μόδας Balenciaga. H Nicole Kidman έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην επίδειξη μόδας, σηματοδοτώντας την πρώτη της δημόσια έξοδο μετά τον θάνατο της μητέρας της, Janelle Ann Kidman, που πέθανε σε ηλικία 84 ετών. Η 16χρονη κόρη της Kidman, Sunday Rose, έκανε το ντεμπούτο της στο σόου του οίκου Miu Miu την επόμενη μέρα.

Στην επίδειξη της Balenciaga συμμετείχαν επίσης η Lindsay Lohan και ο Σουηδός ηθοποιός Bill Skarsgård και σηματοδότησε το ντεμπούτο του Romeo Beckham, γιου του David και της Victoria Beckham. Ηθικό δίδαγμα: Μην πιστεύετε ότι γίνετε viral στο TikTok και μην διαβάζετε μόνο τους clickbait τίτλους.