CELEBRITIES

Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 2 χρόνια χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη στο πλευρό της

PAPADAKIS PRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο σπουδαίος αθλητής και Ολυμπιονίκης του taekwondo που χάραξε μια σπουδαία καριέρα στον τομέα του αθλητισμού, έφυγε από τη ζωή πριν 2 χρόνια σε ηλικία 42 ετών έπειτα από μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου. Η είδηση του θανάτου του είχε γίνει τότε, γνωστή μέσα από μία μακροσκελή, αποχαιρετιστήρια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

2 χρόνια χωρίς τον άνθρωπό της στο πλευρό της λοιπόν, συμπληρώθηκαν τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και η Δώρα Τσαμπάζη έκανε μια συγκινητική δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 2 χρόνια χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη στο πλευρό της

Η δημοσιογράφος δημοσίευσε στο προφίλ της μια παλιά, τρυφερή φωτογραφία τους. Η Δώρα Τσαμπάζη κάθεται στην αγκαλιά του Ολυμπιονίκη και τα χαμόγελα που ανταλλάσσουν μεταξύ τους είναι η απόδειξη της αγάπης που τους ένωνε.

«Στο πουθενά θα μας πετάξει ο χρόνος.

Γι’ αυτό λοιπόν κι εμείς τα ξωτικά

Σαν φορτηγά που βγήκαν απ’ το δρόμο Θα ζήσουμε παράφορα.

2 χρόνια χωρίς το χαμόγελό σου, αλλά πάντα με το φως σου» έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη. Η ίδια έχει μετακομίσει, πλέον, μόνιμα πια με τα παιδιά τους στην πρωτεύουσα. Πρόκειται για στίχους από το τραγούδι Βάλε Κρασί της Μελίνας Κανά και στίχους του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Ηappy Day, η Δώρα Τσαμπάζη μίλησε για τον σύζυγό της και τη σκληρή μάχη που έδωσε μέχρι το τέλος. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε πως ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης λυτρώθηκε όταν του «είπε “μην φοβάσαι, θα σταθώ βράχος στα παιδιά μας και θα τα μεγαλώσω με ασφάλεια”».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ίδια παραδέχθηκε πως συγκινείται όταν ακούει ένα τραγούδι που της τον θυμίζει, ενώ δεν διστάζει να «λυγίζει» μπροστά στα παιδιά τους. Παραδέχθηκε ότι δεν κρύβει τα συναισθήματά της μπροστά τους παρόλο που είναι δυνατή.

«Ήταν από την πρώτη στιγμή δύσκολο. Όταν πήραμε τη διάγνωση καρκίνου του Αλέξανδρου, θήλαζα τον 6 μηνών γιο μου. Οπότε, μπήκα στα δύσκολα. Κατάλαβα ότι το δυνατό μέλος της οικογένειας πλέον γίνομαι εγώ και όλοι θα χρειάζονται εμένα. Από την αρχή και από τότε, που ξεκίνησε η ασθένεια, έμαθα να στέκομαι όρθια.

Όταν μετά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θέλαμε και μείναμε οι 3 μας, πήρα μια απόφαση που ήταν πολύ γρήγορη και στιγμιαία. Ότι το σπίτι μας είχε αρκετή δυστυχία για 2 χρόνια, για την οποία όμως δεν έφταιγε κανείς και δεν μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι. Τώρα είναι στα χέρια μου να δώσω πραγματική ευτυχία στα παιδιά μου, όχι να υποκρίνομαι. Και για να δώσω πραγματική ηρεμία και γαλήνη στα παιδιά έπρεπε πρώτα να δουλέψω με τον εαυτό μου και να γίνω όσο μπορούσα ευτυχισμένη και χαρούμενη, γιατί έπρεπε και εγώ να επουλώσω το τραύμα μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δώρα Τσαμπάζη.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είχε παντρευτεί 2 φορές. Ο τελευταίος του γάμος ήταν αυτός με την αθλητική δημοσιογράφο Δώρα Τσαμπαζή με την οποία έχουν αποκτήσει 2 παιδιά, την Ελεάννα και τον Γιώργο. 

«Από τότε που είμαστε μαζί δεν έχει περάσει μέρα που να μην έχω γελάσει με την καρδιά μου με κάτι που θα κάνει. Είναι άγαρμπος στις κινήσεις του και συχνά κάνει ζημιές, ρίχνει ποτήρια, σπάει πιάτα και είναι πολύ ξεχασιάρης. Ναι, είναι ένα παιδί, απλώς με δύο μέτρα ύψος», είχε πει η ίδια στο OneMan, μιλώντας για τον σύζυγό της.