ON A BUDGET GAL

Βουργουνδί: 5 ρούχα και αξεσουάρ έως 40€ για να βάλεις στην ντουλάπα σου το It χρώμα της σεζόν

Launchmetrics Spotlight

Η εμμονή της μόδας με το κόκκινο ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2023. Το δυναμικό, αειθαλές και σοφιστικέ κόκκινο χρώμα επαναπροσδιορίστηκε στις πασαρέλες του 2023 και έγινε τόσο δημοφιλές, ώστε οι σχεδιαστές χρειάστηκε να βρουν γρήγορα τον ακόλουθό του. Αν και υπάρχουν διάφορα color trends που έχουν κάνει την παρουσία τους αισθητή στις πασαρέλες, αλλά και στα social media κανένα δεν έχει ξεπεράσει τη γιγάντια επιτυχία του βουργουνδί (ή αλλιώς βαθύ κόκκινο, wine red, oxford blood, cherry red ή πολύ απλά, μπορντώ).

Το μπορντώ, όπως και το κόκκινο, χαρακτηρίζεται για τη δυναμικότητα, τον αισθησιασμό και την έμφυτη κομψότητά του, αλλά αυτό που το διαχωρίζει από τις έντονες τονικότητες, είναι το attitude. Μέσα από τις Spring 2024 συλλογές, που είδαμε τις πρώτες ενδείξεις του βουργουνδί ως την μετεξέλιξη του κόκκινου trend, το είδαμε να ισχυροποιείται ως ένα must χρώμα, που εκτός από τη δυναμική του φύση, αποδίδει κι ένα sophistication στις εμφανίσεις μας.

Οι Fall 2024 συλλογές αναθέρμαναν τη σχέση μας με το βουργουνδί. Μέσω αυτών βλέπουμε τη διαφορετική πλευρά του, αλλά και πως τελικά είναι προορισμένο για εποχές του χρόνου, όπως το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Τότε είναι που το βουργουνδί διαπρέπει πραγματικά και αυτό μας επιβεβαιώνει η αγορά του φθινοπώρου που το γιορτάζει μέσα από τα πιο συναρπαστικά ρούχα και αξεσουάρ: από τσάντες, παπούτσια, φορέματα, κοσμήματα μέχρι και φούστες, το βουργουνδί αναγεννιέται μέσα από μοναδικές δημιουργίες.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία, λοιπόν, ότι το βαθύ αυτό αισθαντικό χρώμα είναι το It της σεζόν. Αν θέλεις να υιοθετήσεις αυτήν την τάση (που κρύβει και μια διαχρονικότητα πίσω της), δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία. Για το σημερινό On a budget gal, βρήκα 5 ρούχα και αξεσουάρ έως 40€ για να δοκιμάσεις κι εσύ το σοφιστικέ βουργουνδί.

Βουργουνδί: 5 items έως 40€ για να υιοθετήσεις την τάση

Μary Jane παπούτσια
ANSWEAR.GR

Μary Jane παπούτσια

Answear Lab
43.99 € 33.99 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ