CELEBRITIES

Μαρία Mπακοδήμου: H πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη νοσηλεία της στην εντατική

Instagram/mariabacodimou

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη νοσηλεία της, αφού βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 14/10 σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας. Η ίδια φάνηκε να έχει αναρρώσει πλήρως, ύστερα από τη δύσκολη περιπέτεια υγείας της.

Σχετικά με την περιπέτεια της παρουσιάστριας, η Μαρία Μπακοδήμου πριν από λίγο καιρό βρέθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για να υποβληθεί σε κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις. Στην παρουσιάστρια χορηγήθηκε φαρμακευτική ουσία, η οποία της προκάλεσε αλλεργικό σοκ.

Περισσότερες λεπτομέρεις για την εξέλιξη με την υγεία της Μαρίας Μπακοδήμου, παρουσιάστηκαν σε ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day: «Στη Μαρία Μπακοδήμου χορηγήθηκε φαρμακευτική ουσία, η οποία της προκάλεσε αλλεργικό σοκ. Οι ουσίες που χορηγούνται για την πραγματοποίηση διαγνωστικών εξετάσεων, προκαλούν πολύ σπάνια αλλεργικές αντιδράσεις που χρήζουν άμεσης παρέμβασης των γιατρών, καθώς μπορεί να γίνουν επικίνδυνες για τη ζωή του ασθενούς.

Μερικά έντονα συμπτώματα είναι το αίσθημα ζάλης, η λιποθυμία, το οίδημα και ο εμετός. Η Μαρία Μπακοδήμου μεταφέρθηκε στην εντατική, όπου νοσηλεύτηκε για τα επόμενα 24ωρα. Η υγεία της παρουσίασε σταδιακή βελτίωση και χθες η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο».

Η Μαρία Μπακοδήμου, όπως αναφέρθηκε και στο παραπάνω ρεπορτάζ, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον έχει επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητάς της. Η κάμερα του Breakfast@Star την εντόπισε σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας και η παρουσιάστρια μίλησε για το πώς βίωσε αυτή την περιπέτεια και πώς αισθάνεται πλέον.

Μαρία Mπακοδήμου: H πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη νοσηλεία της NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Μαρία Mπακοδήμου: H πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη νοσηλεία της NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Σχετικά με το πώς βίωσε αυτή την περιπέτεια είπε αρχικά: «Με φόβο για το τι μπορεί να συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη που νομίζεις ότι το ελέγχεις, ότι είσαι γερός, ότι κάνεις τα check up σου, προσέχεις τον εαυτό σου, κάνεις γυμναστική, κάνεις διατροφή και σε σχέση και με τα check up μου και με τους δείκτες μου είμαι υγιής πολύ, αλλά δεν μπορούσα να υπολογίσω αυτό, γιατί δεν είχα πάθει ποτέ αλλεργία».

Όσον αφορά για το ποιες ήταν οι πρώτες της σκέψεις μετά τη ενταντική απάντησε: «Είναι τόσο μπερδεμένα τα πράγματα όταν συμβεί κάτι τόσο πυρηνικά δύσκολο που είσαι σε σύγχυση. Καταρχήν χαίρεσαι που έζησες». Ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Ήταν η οικογενειά μου εκεί και το περάσαμε μαζί και ήταν πολύ συγκηνητικό».

Η Μαρία Μπακοδήμου δεν είναι φέτος στους τηλεοπτικούς δείκτες και αυτό όπως δήλωσε της φάνηκε περίεργο. Για το αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Φώτη Σεργουλόπουλο επεσήμανε: «Όχι, το έχω ξαναπαντήσει αυτό» και επιβεβαίωσε ότι είναι σε διαφορετική φάση.

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show, ο Φώτης Σεργουλόπουλος σχετικά με το αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί της, είχε πει: «Και οι 2 νομίζω βρισκόμαστε σε μία φάση τελείως διαφορετική και νομίζω το πιο φυσικό πράγμα είναι να αφήνεις τα πράγματα να έρθουν όπως έρχονται. Δεν χρειάζεται, ούτε να πιέζεις, ούτε να κάνεις κάτι το οποίο είναι θεαματικό, ας πούμε. Ο καθένας σέβεται την αυτοτέλεια του άλλου και νομίζω ότι καλά είμαστε έτσι όπως είμαστε».