CELEBRITIES

Ναταλία Δραγούμη: Το φωτογραφικό άλμπουμ της από τη Μάνη. Ποιος Οκτώβριος;

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson/ 24MEDIA

Η Ναταλία Δραγούμη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ1, Αρχελάου 5, έκανε μια μίνι απόδραση εκτός πρωτεύουσας. Γιατί κακά τα ψέματα, όλοι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο μακριά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα tasks της καθημερινότητας. Ειδικά, όταν αυτές βρίσκονται στην καρδιά της Αθήνας.

Η Ναταλία Δραγούμη λοιπόν, εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο της για να πραγματοποιήσει μια εκδρομή στη Μάνη και μάλιστα σε μία περίοδο, που τα πάντα είναι πιο ήρεμα συγκριτικά με την κοσμοσυρροή της καλοκαιρινής σεζόν.

Ναταλία Δραγούμη: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη Μάνη

«Φωτογραφικό άλμπουμ από ένα μαγικό Σαββατοκύριακο στη Μάνη μέσα στον Οκτώβριο, λουσμένο με το φθινοπωρινό φως χωρίς φίλτρα, σε ένα από τα πιο ωραία ξενοδοχεία που έχω πάει…», έγραψε στην περιγραφή του άλμπουμ φωτογραφιών που δημοσίευσε η Ναταλία Δραγούμη στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Στις φωτογραφίες λοιπόν, βλέπεις τη Ναταλία Δραγούμη να ποζάρει σε διάφορα σημεία του ξενοδοχείου που έμεινε, να διαβάζει, να απολαμβάνει το πρωινό της και τις βόλτες της. Ο (πρωτόγνωρα) καλός καιρός του Οκτωβρίου, μάλιστα, επέτρεψε στην ηθοποιό να κάνει βουτιές και ηλιοθεραπεία στην πισίνα και να ποζάρει με crop tops, shorts και μαγιώ.

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό MyTV με αφορμή την συμμετοχή της στο Αρχελάου 5 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά της και τις ισορροπίες μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

«Θυσίες (για την καριέρα μου) δεν έχω κάνει, αλλά πάντα στις επιλογές μας υπάρχει ένα τίμημα και αυτό αφορά την οικογένεια. Δεν θεωρώ ότι έχω θυσιάσει πράγματα, αλλά έχω λείψει από τα παιδιά μου. Ωστόσο, έχω δημιουργήσει ένα προστατευμένο περιβάλλον. Υπάρχει ασφάλεια. Ο σύζυγός μου ασχολείται και είναι δίπλα στα παιδιά όταν πρέπει να δουλέψω. Είναι όλα οργανωμένα. Ποτέ δεν εγκατέλειψα τα παιδιά μου και έφυγα. Μπορεί να τους έχω λείψει, αλλά δεν νιώθω ότι έχουν ανασφάλεια, διότι στην ουσία είμαι πάντα δίπλα τους. Στην οικογένειά μας είμαστε ενωμένοι και ζούμε σε ένα περιβάλλον με ασφάλεια και αγάπη».

Όσο για το αν τα παιδιά της θελήσουν να ακολουθήσουν τα βήματά της στην υποκριτική, η Ναταλία Δραγούμη δεν δήλωσε αρνητική. «Θα είμαι θετική. Είναι πολύ οπισθοδρομικό να μην είσαι θετικός με τις επιλογές των παιδιών σου. Ωστόσο, επειδή τα παιδιά μου έχουν μπει σε καλά πανεπιστήμια, θα τα συμβούλευα να τελειώσουν πρώτα με τις σπουδές που έχουν ξεκινήσει. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι δεν μπορείς να αναγκάσεις κανέναν να κάνει κάτι που δεν θέλει».

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη εδώ και 2 δεκαετίες με τον αρχιτέκτονα Eddie Roberts, με τον οποίο έχει αποκτήσει 2 παιδιά, τον Φίλιππο και την Κλειώ, η οποία τη δεδομένη στιγμή διανύει τα 20s της. «Εγώ είμαι πολύ πιο “από πάνω” στα παιδιά μου απ’ ό,τι ήταν οι γονείς μου σε εμένα», είχε πει πρόσφατα η Ναταλία Δραγούμη στο LadyLike για την ελευθερία με την οποία μεγάλωσε και τον τρόπο που ανέθρεψε τα δικά της παιδιά.

«Τότε υπήρχε μία ανεμελιά της εποχής που δεν ήταν τόσο φοβισμένοι οι γονείς. Με άφηναν να λείπω με το ποδήλατό μου και τα πατίνια μου με τις ώρες από το σπίτι. Και πήγαινα παντού με ένα πατίνι. Τώρα στη σκέψη ότι θα αφήσω το παιδί μου με ένα πατίνι στους δρόμους της πόλης, σοκάρομαι. Μου είχαν εμπιστοσύνη, μου είχαν δώσει μία παιδεία ασυναίσθητα και με άφηναν κι έλειπα και σκέψου δεν είχαμε και τηλέφωνα τότε. Σκέψου με άφηναν να πηγαίνω στο εξωτερικό μόνη μου από 17 χρονών. Με φιλοξενούσαν οικογενειακοί φίλοι, αλλά στους δρόμους ήμουν μόνη μου. Τώρα που έγινε η κόρη μου 18 ετών και πήγε στο εξωτερικό ήμουν κάθε λίγο στο τηλέφωνο να τη ρωτήσω πού είναι και πώς περνάει», είχε συμπληρώσει η ηθοποιός.