CELEBRITY BEAUTY

Selena Gomez: To τέλειο soft goth μακιγιάζ για τις φθινοπωρινές εξόδους σου

Evan Agostini/Invision/AP IMAGES

Η Selena Gomez έχει πάντα να προσφέρει άπλετη έμπνευση στο μακιγιάζ και τις περισσότερες φορές (αν όχι όλες) ο βαθμός δυσκολίας για να το αντιγράψεις είναι εξαιρετικά εύκολος. Το πρόσφατο beauty look της, που θα δεις στην παρακάτω εμφάνιση, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας Emilia Pérez στο Λονδίνο. Για τη συγκεκριμένη εμφάνιση η ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με structured λεπτομέρειες στα μανίκια, το οποίο συνδύασε με ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ.

O makeup artist, Hung Vanngo, που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Selena Gomez άντλησε έμπνευση από τα dark aesthetics του φορέματος και δημιούργησε ένα beauty look με soft goth επιρροές. Πιο συγκεκριμένα δημιούργησε ένα winged eyelook με μαύρο eyeliner, το οποίο συνδύασε με ελάχιστη μαύρη μάσκαρα και ένα πέρασμα από μαύρο μολύβι στη ρίζα του βλεφάρου.

Στη συνέχεια, έστρεψε την προσοχή στα χείλη. Χρησιμοποιώντας μία σκούρα μπορντώ απόχρωση με γεμάτο περίγραμμα, που δημιούργησε ένα bold εφέ στο τελικό αποτέλεσμα. Το beauty look της Selena Gomez ολοκληρώθηκε με ένα sleek πιάσιμο σινιόν που επιμελήθηκε ο hair stylist, Renato Campora.

To soft goth μακιγιάζ της Selena Gomez εμπνέει για βραδινά beauty looks

Το soft goth μακιγιάζ που υιοθέτησε η Selena Gomez είναι μια τέλεια ιδέα για να ενσωματώσεις στα βραδινά beauty looks. Τα βήματα είναι πολύ απλά. Δημιουργείς ένα εύκολο cat eye ή -αν είσαι pro- μία winged γραμμή. Αφήνεις το υπόλοιπο μακιγιάζ αρκετά λιτό, ώστε να δώσεις όλη την ένταση στα χείλη.

Ένα μπορντώ κραγιόν ή ο συνδυασμός 2 κοντινών αποχρώσεων θα δημιουργήσει τα τέλεια vampy lips. Ένα άψογο μακιγιάζ για τις total black εμφανίσεις του φθινοπώρου.