HOME SHOPPING

Cottagecore διακόσμηση: 7 items από Zara Home για να φέρεις την εξοχή στο σπίτι σου

zarahome.com

Η cottagecore αισθητική έχει αναδυθεί τα τελευταία χρόνια σε μια design τάση που «αγκαλιάζεται» ιδιαίτερα από τον κόσμο τον social media. Και εδώ συμβαίνει το εξής οξύμωρο: Ενώ ως στιλ διακόσμησης προωθεί την αισθητική του παραδοσιακού εξοχικού, την αρμονική συνύπαρξη με τη φύση και έναν απλό τρόπο ζωής απαλλαγμένο από το άγχος της καθημερινότητας, στο Instagram το hashtag #cottagecore έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 6 εκατομμύρια posts.

Ουσιαστικά, η cottagecore διακόσμηση προσπαθεί να ρομαντικοποιήσει τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Κάτι που έτσι κι αλλιώς επιχειρείται με την τάση για «επιστροφή στα παλιά», που αντανακλάται σχεδόν σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Από τα ρούχα που επιλέγουμε να φορέσουμε, τα διακοσμητικά που πλέον μας αρέσουν περισσότερο και τα μαγαζιά που πηγαίνουμε για φαγητό και ποτό. Μικρά καφενεδάκια ξεχασμένα στον χρόνο, οικογενειακές ταβέρνες και bars με aesthetics περασμένων εποχών «τρεντάρουν» στα social media. Ας μείνουμε, όμως, στην «επιστροφή στο παρελθόν» που αφορά τη διακόσμηση.

Χρώματα σε πλήρη αρμονία με τη φύση, γίηνες αποχρώσεις, ξύλινα ποιοτικά έπιπλα, πλεκτά και μακραμέ λεπτομέρειες, floral μοτίβα, mix & match υφασμάτων και υφών, vintage και χειροποίητα διακοσμητικά και ρουστίκ αναφορές στα πάντα αντανακλούν την αισθητική του cottagecore στιλ διακόσμησης που, όπως είπαμε, ως στόχο έχει να δώσει έμφαση στην ομορφιά της απλότητας και του coziness.

Το ζήτημα, βέβαια, δεν είναι να βάλεις το σπίτι σου σε χρονοκάψουλα, αλλά να εντάξεις στοιχεία αυτής της αισθητικής στο σήμερα. Εμείς, λοιπόν, κάτσαμε και βρήκαμε για εσένα 7 items από Zara Home που θα σε γεμίσουν νοσταλγία και θα δώσουν cottagecore vibes στο σπίτι σου. Η ζωή στην εξοχή, έρχεται στην πόλη!

Cottagecore διακόσμηση: 7 «νοσταλγικά» items από Zara Home για να φέρεις τα vibes της εξοχής, στην πόλη

Καρό καλάθι με βαμμένο νήμα
ZARAHOME

Καρό καλάθι με βαμμένο νήμα

Ύψος-Φάρδος-Βάθος: 16x17x17 εκ.
12,99 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Μεγάλο καλάθι από seagrass με λαβές, ιδανικό για αποθήκευση ή διακοσμητική χρήση.

Κροσέ κάλυμμα μαξιλαριού από βαμβακερό ύφασμα, με κυματιστό φινίρισμα στις άκρες από Zara Home. Δεν περιλαμβάνει το γέμισμα.

Κουβέρτα από βαμβακερό ύφασμα με οριζόντιες ρίγες. Καφέ, μπεζ, μπλε, πράσινο και μαύρο στο πιο cottagecore combo. Το φινίρισμα με κρόσσια σού δίνει την επιλογή να το χρησιμοποιήσεις και ως διακοσμητικό ριχτάρι στην πολυθρόνα, το κρεβάτι ή τον καναπέ.

Zara Home διακόσμηση διακοσμητικά cottagecore
ZARAHOME

Καλάθι κροσέ

16x16x16 εκ.
17,99 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Καλάθι κροσέ με καπάκι που ταιριάζει στα aesthetics της cottagecore διακόσμησης.

Zara Home διακόσμηση διακοσμητικά cottagecore
ZARAHOME

Σετ διακοσμητικά ίσια κεριά (2 τμχ.)

Ύψος-Φάρδος-Βάθος: 27,5x3,3x3,3 εκ.
12,99 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Διακοσμητικά κεριά για κηροπήγιο χρώματος με ίσιο σχέδιο και διάμετρο 2,2 εκ. Vintage vibes on!

Επιτραπέζιο φωτιστικό με κεραμική βάση
ZARAHOME

Επιτραπέζιο φωτιστικό με κεραμική βάση

Ύψος-Φάρδος-Βάθος: 59,1x60x60 εκ.
159,00 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Φωτιστικό Zara Home με κεραμική βάση και καπέλο από λινό, σε κωνικό σχήμα.

Χαλί από μαλλί και βαμβάκι, με πλεγμένο σχέδιο που δημιουργεί πολύχρωμους ρόμβους και ταιριάζει στην cottagecore διακόσμηση. Συνίσταται ο καθαρισμός από ειδικούς για να εξασφαλίζεται η σωστή φροντίδα του.