CELEBRITIES

Μαρίνα Σάττι: Το (μεγάλο) ποσό που αρνήθηκε για εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο

NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ήταν την περασμένη άνοιξη που η Μαρίνα Σάττι εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision με το Ζάρι της. Ακολούθησε ένα καλοκαίρι μουσικών συναυλιών, αλλά και εμφανίσεων στην Επίδαυρο με τις Ικέτιδες σε σκηνοθεσία της Μαριάννας Κάλμπαρη. Ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινά αφού οι καλλιτέχνες εγκαταλείψουν τα ανοιχτά θέατρα και συναυλιακούς χώρους για να επιστρέψουν στα κλειστά νυχτερινά κέντρα, η Μαρίνα Σάττι δέχτηκε αρκετές αναπάντεχες προτάσεις που της ζητούσαν συνεργασία.

Αυτό μαρτυρούν ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, όπως αυτό που παρουσίασε στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, ο Πάνος Κατσαρίδης. «Αυτή τη στιγμή είναι η πιο περιζήτητη Ελληνίδα ερμηνεύτρια στα μουσικά σχήματα. Εκείνη όμως μοιράζει όχι και τα μοιράζει απλόχερα», ανέφερε το ρεπορτάζ για τη Μαρίνα Σάττι, που προβλήθηκε προ ημερών.

Τα πιο «ηχηρά» όχι της ως τώρα, η Μαρίνα Σάττι φέρεται να τα έχει πει στον Κωνσταντίνο Αργυρό, στην Άννα Βίσση, αλλά και στην Πάολα. Το ίδιο ρεπορτάζ ανέφερε ότι το νυχτοκάματο που είχε προταθεί στη Μαρίνα Σάττι για την πρόταση που της έγινε από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ήταν 8.000 ευρώ.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega, σχολιάστηκε και από την εκπομπή Το Πρωινό του ANT1, αρκετές ημέρες αργότερα, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου. Σχολιάζοντας δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό ο οποίος αναφέρθηκε στην Μαρίνα Σάττι ως την πιο επιτυχημένη καλλιτέχνιδα στην Ελλάδα, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο ποσό που φέρεται να αρνήθηκε η Μαρίνα Σάττι για να εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο.

«Για τη Σάττι συμφωνώ απόλυτα. Μας έχει “δουλέψει” όλους, με την καλή έννοια το λέω, μην παρεξηγηθώ. Έκανε την επιτυχία στη Eurovision, την “έκραψαν” οι μισοί, είπαν “μπράβο” οι άλλοι μισοί, δεν έχει να κάνει. Δεν έδωσε καμία συνέντευξη μετά έκανε κάτι τραγουδάρες που όλοι τις χορεύανε κι έκανε sold out όλο το καλοκαίρι. Άρα δεν το συζητώ είναι υπερεπιτυχημένη», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας κάνοντας την απαραίτητη περίληψη των μηνών που μεσολάβησαν από τη Eurovision ως τώρα για την καριέρα της Μαρίνας Σάττι.

«Της δίνουν 8.000 ευρώ το βράδυ σε live και είπε όχι η κοπέλα. Μπράβο πάντως. Τα 8.000 ευρώ νυχτοκάματο είναι πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό», συμπλήρωσε έπειτα ο παρουσιαστής με το υπόλοιπο πάνελ της εκπομπής Το Πρωινό να μιλά για τη συνέπεια που επιδεικνύει η Μαρίνα Σάττι.

Σχήμα οξύμωρο αν το καλοσκεφτείς, καθώς όταν η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορούσε τις «τραγουδάρες» της ο Γιώργος Λιάγκας ήταν εκείνος που είχε πει «την τάπα να τη βάλει στο στόμα της και όχι σε όλους τους υπόλοιπους», αναφερόμενος στο χασμουρητό της κατά τη διάρκεια της συνέντευξής Τύπου στη Eurovision την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ.

Αλλά στη ζωή τίποτα δεν μένει στάσιμο, τα πράγματα αλλάζουν, το ίδιο και οι γνώμες των ανθρώπων. «Τα πάντα ρει», έλεγε ο Ηράκλειτος και δεν νομίζω ότι προέβλεπε το μέλλον της ανθρωπότητας και την τηλεόραση και τις τοποθετήσεις του Γιώργου Λιάγκα για τη Μαρίνα Σάττι. Είναι όμως μία γενική διαπίστωση που μπορείς να εφαρμόσεις σε όλα τα παραπάνω.

Παρακάτω βλέπεις το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega.