CELEBRITIES

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η εμφάνιση της εγκυμονούσας Αλεξάνδρας Νίκα στο Ηρώδειο

Instagram_argiros_konstantinos

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός το βράδυ της Τρίτης 15/10 τραγούδησε στο Ηρώδειο. Πλαισιωμένος από ορχήστρα και αξιόλογους σολίστες, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ταξίδεψε το κοινό στην πλούσια ελληνική μουσική παράδοση και κληρονομιά. Ανάμεσα σε όσους παρευρέθηκαν ήταν και η οικογένειά του, όπως δήλωσε και ο ίδιος, και φυσικά και η σύζυγός του, Αλεξάνδρα Νίκα.

Όπως είδαμε μέσα από στιγμιότυπα από την εκπομπή Happy Day, η Αλεξάνδρα Νίκα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με φουσκωμένη κοιλιά, αφού διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, όπως σχολίασε και η Τίνα Μεσσαροπούλου. Η ίδια φαινόταν ιδιαίτερα χαρούμενη, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν παρέλειψε να μιλήσει με τρυφερά λόγια για εκείνη πάνω στη σκηνή.

Στη σκηνή συγκεκριμένα ο καλλιτέχνης είπε: «Γι’ αυτό και εγώ θέλω να περάσω έτσι με τον καιρό στη δική μου οικογένεια. Αλεξάνδρα σε ευχαριστώ γι’ αυτό που είσαι».

Στη συναυλία παρευρέθηκε και ο πατέρας του τραγουδιστή, Βασίλης Αργυρός, ο οποίος αποκάλυψε στη κάμερα του Happy Day και το φύλο του μωρού, αφού όπως ανέφερε, η επιθυμία του είναι το μωρό να πάρει το όνομά του. «Είμαι χαρούμενος που θα γίνω παππούς, αλίμονο. Πάντα απολαμβάνω τον Κωνσταντίνο. Προσπαθεί να δίνει πάντα τον καλύτερο του αυτό. Του έδωσα τη συμβουλή να είναι καλός μπαμπάς. Αγαπάει την οικογένεια γενικά, τον θεσμό. Όπως θέλουν να βγάλουν το μωρό, εγώ όμως προτιμώ το “Βασίλης”. Είναι αγοράκι. Η Αλεξάνδρα αγωνιά πότε θα έρθει η στιγμή που θα φέρει στον κόσμο μια ζωή», είπε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ενώ με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν μια εξαιρετική συναυλία. Στην αρχή ήμουν λίγο αγχωμένος». Και πρόσθεσε: «Ήταν εδώ όλοι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι, η οικογένειά μου και φίλοι μου». Σχετικά με την επιθυμία του πατέρα του, να πάρει το παιδί του ζευγαριού, το όνομά του, απάντησε: «Ο πατέρας μου είναι τρομερός άνθρωπος. Τον ευχαριστώ που ακόμα μου δίνει την συμβουλή του και προχωράμε μαζί».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε αποκαλύψει λίγο καιρό πριν, την είδηση ότι το ζευγάρι έκανε σύμφωνο συμβίωσης, ενώ είχε προσθέσει ότι η Αλεξάνδρα Νίκα πρόκειται να γεννήσει προς τα τέλη του Νοέμβρη, γιο. «Αυτό που έμαθα είναι ότι πριν γίνουν γονείς – αναμένεται να γεννηθεί ο γιος τους προς τα τέλη Νοεμβρίου – υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Εκεί που περιμέναμε να ανεβούν ενδεχομένως τα σκαλιά του δημαρχείου, της εκκλησίας ή οτιδήποτε, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης με συμβολαιογράφο και από ότι μαθαίνω, θα μείνουν όχι στο σπίτι του Κωνσταντίνου στο Κολωνάκι, αλλά στο σπίτι της Αλεξάνδρας στο Ψυχικό».