ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Ο Ροζ Οκτώβριος και όλα όσα δεν πρέπει να ξεχνάμε για τη σημασία της πρόληψης

Η Teleperformance στην Ελλάδα, συμμετέχει και φέτος στον Pink October με μια καμπάνια που αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και υμνεί τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας

Στην καθημερινότητά μας, τρέχουμε αδιάκοπα για να προλάβουμε υποχρεώσεις. Ανεξάρτητα από τον τρόπο ζωής μας ή την καθημερινότητά μας και σε όποια φάση της ζωής μας κι αν βρισκόμαστε, ο Οκτώβριος μάς υπενθυμίζει να κάνουμε μια παύση για να φροντίσουμε το πολυτιμότερο αγαθό μας: την υγεία μας. Αυτός ο όμορφος, φθινοπωρινός μήνας προσαρμογής μετά το καλοκαίρι, είναι και ο μήνας που «ντύνεται στις ροζ αποχρώσεις». Ο Pink October, αφιερωμένος στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση γύρω από τον καρκίνο του μαστού είναι και πάλι εδώ, ενώ επιδραστικές καμπάνιες, όπως αυτή της Teleperformance στην Ελλάδα μας υπενθυμίζουν τη σημασία της πρόληψης και της φροντίδας της υγείας μας.

Self-care comes in many shapes

Με κεντρικό μήνυμα το «Self-care comes in many shapes», η καμπάνια της Teleperformance έρχεται να τονίσει ότι η αυτοφροντίδα έχει πολλά σχήματα, ακριβώς όπως κάθε γυναικείο σώμα είναι μοναδικό. Αυτή η μοναδικότητα τιμάται μέσα από τη συγκεκριμένη καμπάνια, που έρχεται να υπενθυμίσει τη σημασία της πρόληψης, αλλά και να δώσει έμπρακτη βοήθεια στις γυναίκες, καθώς η Teleperformance προσφέρει 1.000 δωρεάν υπερηχογραφήματα μαστού μέσω της ειδικής σελίδας της εδώ. Η συγκεκριμένη δράση προάγει την αυτοφροντίδα και ενθαρρύνει τις γυναίκες να δώσουν προτεραιότητα στην υγεία τους, κάνοντας τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις.

Ωστόσο, η στήριξη της εταιρείας δεν σταματά εδώ. Για περισσότερα από 12 χρόνια, η Teleperformance προσφέρει δωρεάν υπερηχογραφήματα μαστού στους εργαζομένους της, ενισχύοντας τη δέσμευσή της για τη φροντίδα της υγείας όλων.

Μια εκδήλωση για τη δύναμη, την επιβίωση και την υποστήριξη

Με μία συγκινητική συζήτηση που έλαβε χώρα την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, στο κεντρικό κτήριό της στον Πειραιά με τίτλο «Strength, Survival, and Support: A Panel Discussion on Breast Cancer Awareness», η Teleperformance στην Ελλάδα έδωσε την ευκαιρία στους εργαζόμενους να ακούσουν τις προσωπικές ιστορίες τεσσάρων γυναικών που έχουν αντιμετωπίσει τον καρκίνο του μαστού. Οι εμπειρίες και τα βιώματά τους ήταν γεμάτα δύναμη και ελπίδα, προσφέροντας έμπνευση σε όλους τους παρευρισκόμενους. Παράλληλα, η Δρ. Σοφία Μπαλαμώτη, ειδική σε θέματα καρκίνου του μαστού, μίλησε για τη σημασία της έγκαιρης πρόληψης και της φροντίδας της υγείας, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές.

Η Teleperformance στηρίζει για 7η χρονιά το «Greece Race for the Cure»

Η Teleperformance στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να λείπει από τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου «Greece Race for the Cure» που διοργανώνεται από το Άλμα Ζωής. Φέτος, για 7η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία στήριξε τη διοργάνωση ως Χορηγός Εθελοντών, ενώ οι δρομείς της εταιρείας συμμετείχαν δυναμικά. Στο πλευρό τους βρέθηκε και η Μαραθωνοδρόμος Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, που έστειλε το δικό της μήνυμα δύναμης και θέλησης.

Μια κίνηση αλληλεγγύης: «TP Wears Pink»

Κάθε Οκτώβριο, οι εργαζόμενοι της Teleperformance στην Ελλάδα συμμετέχουν στην πρωτοβουλία «TP Wears Pink», φορώντας ροζ αποχρώσεις για μια ομαδική φωτογράφιση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και υποστήριξης στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Μέσα από αυτή τη δράση, οι άνθρωποι της Teleperformance μας υπενθυμίζουν ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Όλες οι παραπάνω δράσεις εντάσσονται στο ευρύτερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Citizen of the World», που θέτει ως προτεραιότητα την προσφορά στον άνθρωπο και το σύνολο της κοινωνίας.

Την επόμενη φορά που θα σκεφτούμε ότι δεν προλαβαίνουμε να προγραμματίσουμε μία εξέταση, ας κάνουμε μία παύση για να θυμηθούμε ότι η απόλυτη προτεραιότητά μας, πρέπει να είναι η υγεία μας.

Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Teleperformance στην Ελλάδα εδώ και κάντε εγγραφή για έναν δωρεάν υπέρηχο μαστού εδώ.