CELEBRITIES

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Τα τρυφερά στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της με τις φίλες και τον γιο της

NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου έγινε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, 27 ετών. Ωστόσο, όπως είδαμε μέσα από τρυφερές αναρτήσεις της στο Instagram, εκείνη γιόρτασε νωρίτερα τα γενέθλιά της, δίπλα σε αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου σε μια ανάρτησή της, φαίνεται να χαμογελά στον φακό, φορώντας γυαλιά που γράφουν “Happy Birthday”, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα φαίνεται να είναι με τις φίλες της, οι οποίες κρατάνε γιρλάντες. Aργότερα η ηθοποιός σβήνει τη σοκολατένια τούρτα της με το κεράκι νούμερο 27. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε:«Φαινόμαστε αστέρι από την θάλασσα. 3 χιλιετίες περνούν μέσα σε μια στιγμή».

Σε άλλη δημοσίευση, που έκανε το βράδυ της Τετάρτης (16/10), η ηθοποιός αποκάλυψε ότι, επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της παρέα με τον γιο της με στιγμές διασκέδασης σε βόλτα τους στις κούνιες. Σε άλλα στιγμιότυπα βλέπουμε την Χρύσα Μιχαλοπούλου να κοιτάει με πολύ αγάπη και τρυφερότητα τον γιο της, λίγο πριν σβήσει τα κεράκια της. “Mommy’s birthday” έγραψε στη περιγραφή της ανάρτησης.

Καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno με τη Φαίη Σκορδά η Χρύσα Μιχαλοπούλου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλου αλλά και τον γιο τους, Κίμωνα – Ιωάννη.

«Ο γιος μου είναι 2 ετών. Είναι πολύ περίεργο συναίσθημα γιατί δεν έχω και πολλές φίλες στην ηλικία μου, οι οποίες να είναι μαμάδες. Το μοιραζόμαστε όλο. Εγώ έμεινα έγκυος στα 23. Αλλά είναι ωραία. Δεν είσαι ποτέ έτοιμος να γίνεις γονιός. Είναι ένας συνεχής αγώνας του να καταλάβεις ποιος είσαι», είπε αρχικά η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν θα ήθελα ο γιος μας να πάρει την αναβλητικότητά μας. Θέλω να πάρει τις αρχές και των δύο. Βάζουμε και οι δύο όρια στο παιδί, παράλληλα όμως είμαστε και χαλαροί».

Η γνωστή ηθοποιός, φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Ταμπού του Ανδρέα Γεωργίου για το Mega. Πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ που διαδραματίζεται στα Γιάννενα με γνωστούς πρωταγωνιστές, ανάμεσά τους και ο Μέμος Μπεγνής, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, η Κατερίνα Μισιχρόνη και η Μυρτώ Αλικάκη.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος παρουσιάζει φέτος ξανά τη Φάρμα, δεν ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που απαθανατίστηκαν στο πάρτι γενεθλίων της ηθοποιού στο εορταστικό της post. Στο Buongiorno, η Χρύσα Μιχαλοπούλου, είχε πει για τον chef: «Είναι υπέροχος μπαμπάς, αλλά είναι και πολύ ωραίος σαν άνθρωπος γενικά, οπότε ότι και να έκανε, θα το έκανε καλά».