STYLE SHOPPING

5 ελαφριά πουλόβερ για τις δροσερές ημέρες του φθινοπώρου

Launchmetrics Spotlight

Τα πουλόβερ από ελαφριά πλέξη δίνουν πάντα τη λύση όταν η θερμοκρασία του φθινοπώρου μειώνεται αισθητά. Αυτό το staple της φθινοπωρινής και αργότερα της χειμερινής γκαρνταρόμπας συμπληρώνει άψογα όλα τα καθημερινά σύνολα. Οι εκδοχές του, από την άλλη πλευρά, σε βοηθούν να τα αξιοποιήσεις με διάφορους τρόπους στο styling, ώστε πάντα να εμπλουτίζεις το ντύσιμό σου.

Θα τα φορέσεις πάνω από τζιν παντελόνια (τι πιο εύκολο από το συγκεκριμένο combo;), πάνω από πλισέ μίνι φούστες ή μίντι slip, μέσα από κοστούμια με σακάκια και tailored παντελόνια (ό,τι πρέπει για τα office looks), αλλά και πάνω από φορέματα. Τα πουλόβερ προορίζονται, επίσης, για το τέλειο layering. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ανάλογα με την εκδοχή τους μπορείς να τα φορέσεις πάνω από πουκάμισα ή T-shirts (σε περίπτωση που ζεσταθείς κατά τη διάρκεια της ημέρας). Σε αυτή την περίπτωση τα αμάνικα πουλόβερ είναι τα πλέον κατάλληλα.

Τα πουλόβερ θα κάνουν σίγουρα λίγο πιο cosy κάθε φθινοπωρινό σύνολο, ενώ μπορείς να προσθέσεις και μερικές ακόμη λεπτομέρειες όπως είναι τα μοκασίνια, οι μπότες και τα μποτάκια, αλλά και τα φθινοπωρινά πανωφόρια που σιγά σιγά βγαίνουν από τη ντουλάπα. Αν ψάχνεις ένα σχέδιο για να ανανεώσεις τη ντουλάπα σου ακολουθούν, παρακάτω, 5 τέλεια πουλόβερ για να διαλέξεις. Στη διαχρονική χρωματική παλέτα όπως μπεζ ή μαύρο, αλλά και σε φωτεινά χρώματα όπως το ανοιχτό πράσινο που θα κάνουν τη διαφορά.

5 ελαφριά πουλόβερ για τις δροσερές ημέρες του φθινοπώρου

Με cable knit πλέξη για άψογα κολεγιακά σύνολα.

Η εκδοχή του knit vest για να δημιουργήσεις layers.

Σε ριμπ πλέξη και ζωηρό πράσινο χρώμα.

Ριμπ πουλόβερ
MARKSANDSPENCER.COM/GR

Ριμπ πουλόβερ

Marks&Spencer
30,99 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Το all time classic μαύρο.

To ευέλικτο μπεζ.