ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Fall 2024: Τα φθινοπωρινά μακιγιάζ που αξίζουν μια δοκιμή

Launchmetrics Spotlight

Τα beauty looks από τις Fall 2024 συλλογές έχουν όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για να πειραματιστείς και να δημιουργήσεις μοναδικά μακιγιάζ. Τα έντονα χείλη έκαναν αισθητή την παρουσία τους, μέσω των σκούρων αποχρώσεων όπως καφέ, βυσσινί και μπορντώ, ενώ δεν έλειψαν και τα εντυπωσιακά μακιγιάζ ματιών με ιριδίζουσες σκιές και edgy eyelooks. Ακολουθούν, παρακάτω, 6 μακιγιάζ για να δοκιμάσεις μέσα στο φθινόπωρο.

Fall 2024: Τα φθινοπωρινά μακιγιάζ που αξίζουν μια δοκιμή

Lutz Huelle Fall 2024: Winged eyelook και στρας στο πρόσωπο

Τα μακιγιάζ στη Fall 2024 συλλογή του Lutz Huelle τόνισαν το βλέμμα με ένα winged eyelook σε μαύρο χρώμα. Η υπόλοιπη βάση ήταν φυσική με μερικά στρας να διακοσμούν το πρόσωπο. Να ένα τέλειο inspo για να δοκιμάσεις στα βραδινά beauty looks.

Launchmetrics Spotlight

Duran Lantink Fall 2024: Βυσσινί χείλη και bare eyes για τα φθινοπωρινά μακιγιάζ

Ένας μίνιμαλ τρόπος να υιοθετήσεις τις bold σκούρες αποχρώσεις στα χείλη είναι να αφήσεις το μακιγιάζ ματιών φυσικό. Δημιούργησε μία ενυδατωμένη βάση και πρόσθεσε στα χείλη ένα βυσσινί κραγιόν.

Launchmetrics Spotlight

Ujoh Fall 2024: Σκιά ματιών με μεταλλικό φινίρισμα και glossy χείλη στο μακιγιάζ

Οι σκιές ματιών με μεταλλικό φινίρισμα θα αναδείξουν το βλέμμα με τον καλύτερο τρόπο. Μην φοβηθείς την ένταση άπλωσε όση ποσότητα επιθυμείς. Για ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα πέρασε από τα χείλη μόνο λίγο lip gloss.

Launchmetrics Spotlight

Area Fall 2024: Smokey eyes και vampy lips

Τα μακιγιάζ στη Fall 2024 συλλογή του οίκου Area επαναπροσδιόρισε το gothic look με τον καλύτερο τρόπο. Ένα σύγχρονο, διπλό winged eyelook με σβηστή σκιά στο καπάκι του ματιού (η οποία προστέθηκε και στο κάτω μέρος του ματιού) το οποίο είχε ακόμη μία winged γραμμή σχεδιασμένη με μαύρο μολύβι. Από τα χείλη περάστηκε μία βαθιά απόχρωση μπορντώ κραγιόν με μία κόκκινη λεπτομέρεια στο κάτω χείλος.

Launchmetrics Spotlight

Valentino Fall 2024: Negative Space eyelook και φυσικά χείλη

Δεν χρειάζεται να είσαι pro στο winged eyelook. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα στην εκδοχή του negative space. Δημιουργείς, δηλαδή, μερικές γραμμές στα σημεία του ματιού (εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες) που θέλεις να τονίσεις και αφήνεις τα υπόλοιπα μέρη κενά.

Launchmetrics Spotlight

Mugler Fall 2024: Red lips with a twist

Το βαθύ κόκκινο κραγιόν είναι μία από τις hot τάσεις του φθινοπώρου. Ο οίκος Mugler προτείνει να δώσεις ένα twist δημιουργώντας μερικές έντονες sharp γωνίες, όπως φαίνεται στο παρακάτω μακιγιάζ.

Launchmetrics Spotlight