CELEBRITIES

Φώτης Σεργουλόπουλος: Παντρεύτηκε στο Δημαρχείο Αθηνών

NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Παρόλο που ανήκει στη δημόσια σφαίρα και είναι ένας από τους πιο γνωστούς παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος προτιμά να διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, ο γάμος του δεν παρέμεινε κρυφός.

 

 

Το πρωί της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή του MEGA, Buongiorno, πως ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό του.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Παντρεύτηκε στο Δημαρχείο Αθηνών

Ο γάμος ήταν πολιτικός και τελέστηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Αθηνών. Τον γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας, ο οποίος κατά σύμπτωση παντρεύεται το σαββατοκύριακο που μας έρχεται.

«Είναι ένα ζευγάρι που είναι χρόνια μαζί. Μάρτυρας στον γάμο ήταν η Τζένη Διαγούπη. Ήθελαν να το κρατήσουν κρυφό, να μην υπάρχουν δημοσιογράφοι», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως υπάρχουν πλάνα από το μυστήριο, αλλά δεν θα τα προβάλλουν μέσα από την εκπομπή, δείχνοντας σεβασμό στην απόφαση του ηθοποιού να μην δημοσιοποιηθούν. «Εγώ έκανα τον γάμο του. Ήταν εξαιρετικό. Είμαστε και φίλοι. Ήταν προσωπική επιλογή του Φώτη να τους παντρέψω», ανέφερε ο Χάρης Δούκας στην εκπομπή που έκανε λόγο για μια υπέροχη τελετή..

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, όπως είπαμε, κρατά πάντα την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μόνο κομμάτι που έχει αποφασίσει να μοιράζεται δημόσια είναι η υιοθεσία του γιου του, ενώ μάλιστα έχει μιλήσει ανοιχτά και για την σεξουαλικότητά του. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως παρόλο που βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα του The 2Night Show την προηγούμενη εβδομάδα, ο ίδιος επέλεξε να μην αποκαλύψει την απόφασή του να παντρευτεί.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απέκτησε τον γιο του, Γιώργο, τον Νοέμβριο του 2013. «Δεν είναι δύσκολο, είναι πολύ εύκολο να είσαι γονιός, δεν βρίσκω κάποια δυσκολία. Δεν χρειάζεται να πας σε σχολείο. Δεν ξέρω αν φταίει που το παιδί μου είναι μικρό, αν εγώ είμαι καλός γονιός ή αν το παιδί μου είναι πολύ εύκολο αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο. Δε χρειάζεται να μάθεις, μπορείς να παίρνεις συμβουλές αλλά δεν είναι δύσκολο, είναι απλό πράγμα», είχε σημείωσει ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή Tik Talk.

Ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό του «αυστηρό μπαμπά». «Είμαι λίγο αυστηρός σαν μπαμπάς. Τηρώ τους κανόνες. Πρέπει να υπάρχουν κανόνες. Έτσι πιστεύω. Τους κανόνες πρέπει να τους ακολουθώ πρώτα εγώ. Είμαι πειθαρχημένος. Στεναχωριέμαι πολλές φορές αν δω να αντιδρά και θυμώνω. Δε θέλω να θυμώνω. Συνεννοούμαστε. Είναι ένα πολύ καλό παιδί. Με τρομάζει η εφηβεία. Πιστεύω όταν γίνεσαι γονιός κάνεις μια προβολή του εαυτού σου. Θυμάσαι αυτά που είχες κάνει εσύ. Θυμάμαι τη δική μου εφηβεία. Ήμουν μούγκα, κάτω το κεφάλι, μηδέν. Ήξερα ότι αυτό το σιωπηλό τους σπάει τα νεύρα», είχε πει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.