PODCASTS

Red Wedding στον ΣΥΡΙΖΑ, άλλαξε ο Μανωλιός στο ΠΑΣΟΚ, τα μπαϊράκια στη ΝΔ

Κωνσταντίνος Μπαντούνας/24Media Creative Team

To Game of Trolls του ΣΥΡΙΖΑ, το που να τρέχεις τώρα του ΠΑΣΟΚ, το δεξιότερα της ΝΔ, ο οραματιστής Elon, ο δεν δίνω δεκάρα τσακιστή Trump και κάτι κουρασμένα αγγελάκια.

To φθινόπωρο είναι εδώ, η θερμοκρασία έπεσε – ήδη γκρινιάξατε που παρακάνει δροσούλα ξαφνικά.

Η θερμοκρασία όμως δεν πέφτει στην επικαιρότητα.

Το ΠΑΣΟΚ δίδαξε πολιτικό πολιτισμό δύο μήνες και τελικά έβγαλε τον ίδιο πρόεδρο πανηγυρικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ διδάσκει στους σεναριογράφους του Game of Thrones πώς γίνονται οι καλές σεζόν. Γυρίζεις το κεφάλι σου και έχουν αλλάξει πάτο βαρελιού. Και ξανά. Και ξανά. Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται αδύνατο να βάλει υποψήφιος τελικά για πρόεδρος του κόμματος κυκλωμένος από παντού. Η αρχιστράτηγός του, Θεοδώρα Τζάκρη όμως;

Το ντουέτο Κώστα Καραμανλή – Αντώνη Σαμαρά συνεχίζει τις κοινές εμφανίσεις κι εγώ συνωμοσιολογώ λίγο ακόμα. Μήπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντί να χαλαρώνει που ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν τον απειλούν να κοιτάξει μην του σκάσει μέινστριμ κόμμα πιο δεξιά του;

Το μπιφ δύο Super K με έριξε στη σκουληκότρυπα των youtubers. Super Κική VS Super Κατερίνα με τον Χρήστο Μάστορα στη μέση.

Ο Kanye θέλει να κάνει σεξ με την πεθερά του, ενώ η σύζυγός του θα τους κοιτάζει λέει η πρώην προσωπική του βοηθός. Και η σύζυγός του αρνείται με επιχείρημα ότι η μάνα της είναι παντρεμένη.

Ο Elon Musk είναι σίγουρα οραματιστής. Απογείωσε το Starship του και έπιασε στον αέρα τον Super Heavy ενισχυτικό πύραυλο του διαστημοπλοίου στον αέρα με chopsticks και παρουσίασε και ρομποτικά ταξί, ρομποτικά βανάκια και ρομπότ βοηθούς/ νταντάδες/ μπαρτέντερς.

Παρ’ όλ’ αυτά, υποστηρίζει τον Trump σαν τον καταλληλότερο για το μέλλον των ΗΠΑ. Τον Trump που παράτησε τους οπαδούς του στην έρημο της Coachella μέσα στη νύχτα, χωρίς τρόπο να γυρίσουν στα αυτοκίνητά τους και που χαλάστηκε που του διέκοψαν μια ομιλία 2 λιποθυμίες, οπότε αντί να συνεχίσει το Q&A έβαλε στο συγκεντρωμένο πλήθος 40 λεπτά μουσική.

Η NASA το 2026 θα ξαναστείλει άνθρωπο στο φεγγάρι, και μάλιστα μάλλον θα έχουμε την πρώτη γυναίκα που θα περπατήσει στη σελήνη. Τί ξέρουμε για αυτήν; Ότι θα φορέσει στολή Prada.

Το Victoria’s Secret επέστρεψε στις πασαρέλες μετά από 6 χρόνια τικάροντας τα σωστά κουτάκια συμπερίληψης, αλλά αφορούσε κανέναν; Δεν έχω θετική απάντηση, αλλά έχω χειροκρότημα για την κουκλάρα ελληνίδα Ανθή Φακιδάρη που περπάτησε στο show.

Βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το The Apprentice, που εξηγεί στην ουσία πώς ο Trump έγινε ο τύπος που βλέπουμε σήμερα. Με φοβερούς Sebastian Stan και Jeremy Strong. Διάβασε τη φοβερή συνέντευξή τους στο news247 και τον Θοδωρή Δημητρόπουλο.

 

Δες το τρομοθρίλερ Hold Your Breath (Disney+) με την εξαιρετική Sarah Paulson.

To Rivals (Disney+) σε μεταφέρει στον αδυσώπητο κόσμο των βρετανικών μίντια των 80ς και των πρωταγωνιστών τους και της χλιδάτης ζωής τους με την άπειρη ίντριγκα -και έχει πρωταγωνιστή David Tennant.

Το The Lincoln Laywer (Netflix) επέστρεψε για 3η σεζόν.

H νοτιοκορεάτισσα Han Kang είναι η κάτοχος Νόμπελ λογοτεχνίας 2024. Διάβασε το βιβλίο της Η Χορτοφάγος (εκδόσεις Καστανιώτη).

*Ακολούθησε τη Μίνα Μπιράκου σε Twitter,  Facebook και Instagram.