CELEBRITIES

Ματούλα Ζαμάνη: Η επική απάντηση για την μπλούζα της και την «κιτρινίλα»

NDPPHOTO / NDP PHOTO

Η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε την μπλούζα της στο τέλος συναυλίας της και ξαφνικά η εικόνα και η προσωπικότητά της, έγινε το νούμερο ένα θέμα της επικαιρότητας. Σε μία καθημερινότητα όπου η επιβίωσή μας έχει γίνει όλο και πιο δύσκολη, όπου η μία μαύρη είδηση περί εγκληματικότητας και έμφυλης βίας διαδέχεται την άλλη, όπου τρένα μπαίνουν στις γραμμές του μετρό 2 χρόνια αφού θρηνήσαμε συλλογικά τα θύματα των Τεμπών, το μεγάλο θέμα των lifestyle εκπομπών έγινε το κατά πόσον έχει το δικαίωμα η Ματούλα Ζαμάνη να βγάλει την μπλούζα της. Σαφώς και το έχει και κανένας λόγος δεν μας έπεφτε. Αλλά να που μιλήσαμε γι΄αυτό.

Η Ματούλα Ζαμάνη μέρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε πόζαρε χωρίς μπλούζα κι έδωσε μία επική απάντηση σε όλα αυτά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όλοι νιώσαμε την «κιτρινίλα» στην οποία αναφέρεται. Εκείνη σίγουρα λίγο περισσότερο, όταν οι ρεπόρτερ την κυνήγησαν για μία της δήλωση για το μείζονας σημασίας αυτό θέμα στο αεροδρόμιο.

Η Ματούλα Ζαμάνη είναι ελεύθερος άνθρωπος και αυτό το αίσθημα ελευθερίας και προσωπικής ευθύνης να παλεύει για έναν καλύτερο κόσμο μοιράζεται με το κοινό της, εκτός από την μπλούζα της που πέταξε στους fans της. Και αυτό το αίσθημα ελευθερίας είναι που της επιτρέπει να βλέπει τα σπουδαία και τα ουσιαστικά, όσο κι αν οι τηλεοπτικές εκπομπές και οι σχολιαστές στα social media (που ίσως δεν είχαν ιδέα για το έργο της) προσπάθησαν να την τραβήξουν στα ανούσια.

«Τέμπη, Παλαιστίνη, ενδοοικογενειακή βία, παιδεραστία, γυναικοκτονίες, φωτιές, κακοποιημένα ζώα, αιχμάλωτα βουνά και πεδιάδες, φτωχοποίηση, διαλυμένο ΕΣΥ, ανθρωποφάγο εγώ. Ιδρωμένη μπλούζα σε στιγμή μέθεξης σε προσωπικό Live.

15 μέρες μετά τη συναυλία, κιτρινίλα και γλίτσα. Στροφή στο ανούσιο για να κρυφτεί κάτω απ’ το χαλάκι το σημαντικό. Δεν τρώμε κουτόχορτο. Πέσεις μου; Έχω φίλη Ραμόνα Μπούρσι μα δεν ήξερα ότι έχω τόση δύναμη.

Να είμαστε πάντα ο εαυτός μας. Όσο πιο ευάλωτοι, τόσο πιο ελεύθεροι. Σας ευχαριστώ όλους για όλα. Ματούλα», έγραψε η Ματούλα Ζαμάνη. Κι επειδή το χιούμορ όπως και η αυθεντική της προσωπικότητα δεν κρύβονται, δεν είναι μόνο ότι αναφέρθηκε στη Ραμόνα Μπούρσι, τη γνωστή περσόνα του Αλέξανδρου Τσουβέλα. Είναι και που κλείνοντας για να προλάβει μην συμβεί και τίποτα πραγματικά κακό, έγραψε το ευχαριστώ της προς τη Beyoncé. Αν αναρωτιέσαι γιατί, οι θεωρίες συνωμοσίας για τον Diddy που θα διαβάσεις εδώ θα σε κατατοπίσουν.

Η Ματούλα Ζαμάνη είναι έπος. Το ίδιο και η απάντησή της. Εμείς είμαστε που την ευχαριστούμε για όλα. Γιατί μέσα σε όλα τα ανούσια, συνόψισε σε ένα μήνυμα τα πραγματικά σημαντικά που μας συμβαίνουν, που συμβαίνουν γύρω μας κι όλοι αφηνόμαστε στην ευκολία του να τα βάλουμε κάτω από το χαλάκι. Όλα στο φως, λοιπόν.