CELEBRITIES

Η Jennifer Lawrence είναι έγκυος στο 2ο παιδί της

Evan Agostini/Invision/AP IMAGES

Η Jennifer Lawrence θα είναι σε λίγο καιρό μαμά 2 παιδιών, σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου της που επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση στη Vogue την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Η Jennifer Lawrence έχει αποκτήσει ένα 2 ετών αγοράκι με τον γκαλερίστα σύζυγό της, Cooke Maroney, τον μικρό Cy. Η ηθοποιός και ο έμπορος τέχνης παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2019 στην έπαυλη Belcourt στο Newport του Rhode Island.

«Συγχαρητήρια στην Jennifer Lawrence! Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα αποκτήσει το 2ο παιδί της με τον γκαλερίστα σύζυγό της, Cooke Maroney», έγραψε το περιοδικό Vogue στο post με το οποίο ανακοίνωσε ότι εκπρόσωπος Τύπου της ηθοποιού επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη.

Τον Ιούνιο του 2023 μιλώντας στο περιοδικό Interview σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Cameron Diaz, η Jennifer Lawrence εξήγησε πώς ο γιος της έχει αλλάξει τη στάση της απέναντι στους paparazzi.

«Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ», απάντησε στην ερώτηση πώς προστατεύει το παιδί της από τη δημοσιότητα. «Ήμουν τόσο αγχωμένη όταν ήμουν έγκυος. Με έβγαζαν φωτογραφίες οι paparazzi και σκεφτόμουν “Πώς γαμώτο θα συγκρατηθώ απέναντι σε αυτούς τους τύπους όταν φωτογραφίζουν το μωρό μου;”», έλεγε.

«Όταν όμως ήρθε στον κόσμο, κατάλαβα ότι η ενέργειά μου είναι πιο σημαντική για εκείνον από οτιδήποτε άλλο. Οπότε αν νιώθει ότι είμαι αγχωμένη πριν βγούμε από το σπίτι ή ότι θυμώνω όταν είμαι έξω, αυτό θα τον επηρεάσει», σημείωνε στη συνέχεια η Jennifer Lawrence.

«Οπότε έχει γίνει το ακριβώς αντίθετο. Νιώθω περισσότερο ζεν και πιο χαλαρή με τις φωτογραφίες που με βγάζουν γιατί δεν έχω επιλογή. Πρέπει απλά να το αποδεχτείς να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να περπατήσεις. Δεν θέλω να κληρονομήσει εκείνος το άγχος και τον θυμό που έχω», κατέληξε η Jennifer Lawrence.

Σε άλλο σημείο της κουβέντας η Jennifer Lawrence μίλησε για τον σύζυγό της, τονίζοντας ότι είναι «ο καλύτερος μπαμπάς σε όλο τον κόσμο. Όταν δουλευώ λοιπόν, δεν έχω περισσότερες ενοχές από τις συνηθισμένες καθημερινές ενοχές ενός γονιού».

Η ηθοποιός μίλησε για τις προκλήσεις που έχει το να μεγαλώνεις ένα παιδί και ταυτόχρονα να δουλεύεις στην κινηματογραφική βιομηχανία, εξηγώντας πως από τότε που έγινε μαμά έγινε πιο επιλεκτική στα projects στα οποία συμμετέχει. Το ερώτημα που θέτει στον εαυτό της πριν κάθε της επιλογή είναι «Αξίζει αυτό για να λείπω από το μωρό μου τη μισή μέρα;».