BEAUTY

Η Jessica Biel έκοψε τα μαλλιά της σ’ ένα ακόμη πιο κοντό- τέλειο- καρέ

Gilbert Flores/Variety via Getty Images/Ideal Image

Τον περασμένο Μάιο η Jessica Biel αποφάσισε μετά από πολλά χρόνια, να αποχωριστεί το μακρύ μήκος στα μαλλιά της, υιοθετώντας ένα αρκετά πιο κοντό καρέ– τη μεγαλύτερη τάση τα τελευταία χρόνια στο κούρεμα- φέρνοντας στο νου πολύ έντονα, το iconic κοντό καρέ των Γαλλίδων.

Τότε, η ηθοποιός είχε ανεβάσει ένα μικρό video στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, δείχνοντάς μας τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της (το πριν και μετά). Αυτή τη φορά και πιο συγκεκριμένα στο κόκκινο χαλί του Academy Museum Gala 2024, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Los Angeles, η Jessica Biel έκανε το «επίσημο» ντεμπούτο της μ’ ένα ακόμη πιο κοντό- υπέροχο- καρέ. 

Δίνοντας το λαμπερό παρών, χωρίς να συνοδεύεται από το σύζυγό της Justin Timberlake- γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως- η Jessica Biel περπάτησε στο κόκκινο χαλί super ανανεωμένη, με ανανεωμένο κούρεμα.

Η ίδια έμεινε στη λογική του blunt bob, προτιμώντας ένα ενιαίο μήκος στα μαλλιά της, που έφτανε αυστηρά στο ύψος του πηγουνιού. Όπως μάλιστα, φαίνεται και στις φωτογραφίες, αυτή τη φορά, δοκίμασε την τεχνική του face-framing, κάνοντας μερικές ανταύγειες δεξιά και αριστερά στο πρόσωπό της, δίνοντάς του μ’ αυτόν τον τρόπο περισσότερο φως. Δες παρακάτω το νέο της καρέ κούρεμα.

Το πριν

Η Jessica Biel με το πιο κοντό, νέο της καρέ

Jessica Biel Taylor Hill/FilmMagicGetty Images/Ideal Image

Το (ακόμη πιο) κοντό καρέ της πάει πολύ. Λέτε κάποια στιγμή να τη δούμε με pixie cut;