WEEKEND BEAUTY SHOPPING

Halloween: 5 βερνίκια νυχιών για spooky μανικιούρ

instagram.com/thehangedit/

Κολοκύθες, φαντάσματα, δαιμόνιες μάγισσες, μαγικά φίλτρα και σκοτεινά πλάσματα συνθέτουν κάθε χρόνο το moodboard του Halloween. Στις 31 Οκτωβρίου η πιο spooky γιορτή δίνει το έναυσμα για λίγες τρομακτικές ιστορίες που ανατριχιάζουν και δημιουργούν ένα πέπλο μυστηρίου. Είτε παρευρεθείς σε κάποιο πάρτι είτε ετοιμάζεις μαραθώνιο τρομακτικών ταινιών, το μανικιούρ αυτών των ημερών εμπνέεται από τη συγκεκριμένη γιορτή.

Σε αυτή τη χρωματική παλέτα θα βρεις το ζεστό πορτοκαλί της κολοκύθας, το ανοιχτό πράσινο που εμπνέεται από μαγικά φίλτρα, το witchy μωβ, το bloody red και φυσικά το μαύρο. Μπορείς να τα υιοθετήσεις σε ένα φανταστικό μονοχρωματικό μανικιούρ, αλλά αυτή η γιορτή δίνει την αφορμή για να τολμήσεις λίγο παραπάνω στο μανικιούρ σου (μείνε συντονισμένη στο εβδομαδιαίο #ManiMonday όπου θα βρεις το κατάλληλο inspo) μέσα από σχέδια και διάφορες τεχνικές.

Μικρά φαντάσματα πάνω σε νύχια, μοχθηρές κολοκύθες, σταγόνες αίματος, νυχτερίδες και μικροί ιστοί αναμειγνύονται με abstract και swirl γραμμές. Ακολουθούν, παρακάτω, 5 βερνίκια νυχιών για να δημιουργήσεις το πιο τρομακτικό μανικιούρ.

Halloween: 5 βερνίκια νυχιών για spooky μανικιούρ

Το ζεστό πορτοκαλί της κολοκύθας

Ένα βερνίκι νυχιών σε ζεστό πορτοκαλί που προσφέρει gel αποτέλεσμα, χωρίς τη χρήση λάμπας.

Το lime green πασπαλισμένο με micro glitter. Τι πιο spooky από αυτό;

Ένα βερνίκι νυχιών από την OPI που προσφέρει λάμψη και αποτέλεσμα που διαρκεί.

Το μωβ με ιριδίζον εφέ για ένα εξίσου spooky μανικιούρ

Ένα vegan βερνίκι νυχιών με σύνθεση γρήγορου στεγνώματος που προσφέρει έντονο χρώμα από το πρώτο κιόλας πέρασμα. Διατηρεί τη λάμψη του για 5 ημέρες.

Το μαύρο βερνίκι νυχιών για να πετύχεις τα τέλεια gothic nails

Ένα βερνίκι νυχιών με απαλή υφή που επιτρέπει την άψογη εφαρμογή. Τα συστατικά του ενισχύουν τη λάμψη του, χαρίζοντας ένα εξαιρετικά λαμπερό αποτέλεσμα.

Και ένα bloody red για το ανάλογο Halloween μανικιούρ

Ένα βερνίκι νυχιών μακράς διαρκείας και υψηλής απόδοσης, που προσφέρει έντονη λάμψη και πλούσιο χρώμα.