CELEBRITY STYLE

Έλενα Χριστοπούλου: Ο τρόπος που φοράει το λευκό φόρεμα το φθινόπωρο και οι πιο hot μπότες της σεζόν

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson/LadyLike.gr

Μια δυναμική παρουσία και μια γυναίκα που εκπέμπει αυτοπεποίθηση. Όλα αυτά τα καλά στοιχεία, δεν θα μπορούσαν να μην επηρεάσουν το στιλ της Έλενας Χριστοπούλου, που με τον καιρό γίνεται όλο και καλύτερο. Μεγαλώνοντας, έχουμε ανακαλύψει τον εαυτό μας, γνωρίζουμε καλύτερα τι μας αρέσει και, αυτό έχει αντίκτυπο και στο στιλ μας. Ξέρουμε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να τολμήσουμε, ξέρουμε σε ποια ρούχα να βασίσουμε τις εμφανίσεις μας και, ιδανικά, έχουμε «χτίσει» μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα.

 

Κάπως έτσι πρέπει να λειτουργεί και η Έλενα Χριστοπούλου στις εμφανίσεις της, που αν και περιλαμβάνουν αρκετά classics, δεν σταματά να μας εκπλήσσει με την συχνά bold προσέγγισή της απέναντι στη μόδα. Αυτό συχνά γίνεται μέσα από statement ρούχα ή αξεσουάρ, που μπορεί να είναι από ένα ζευγάρι animal print μπότες, μέχρι και ένα χρυσό κοστούμι με παγιέτες. Μην ξεχνάς ότι η Έλενα Χριστοπούλου αγαπάει τα αξεσουάρ και είναι αυτά που κάνουν πάντα τη διαφορά στα feminine σύνολά της.

Με τη βοήθεια των κατάλληλων παπουτσιών ανέδειξε και το υπέροχα απλό λευκό φόρεμά της, με το οποίο η κριτής του My Style Rocks μας υπενθυμίζει ότι πρόκειται για ένα seasonless κομμάτι της γκαρνταρόμπας.

Η Έλενα Χριστοπούλου απογειώνει το λευκό φόρεμά της με τα σωστά παπούτσια

Για την εκπομπή My Style Rocks, βασίστηκε στην αβίαστη γοητεία ενός λευκού φορέματος. Αν και ένα ρούχο που έχουμε συνδέσει με το ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό ντύσιμο, το λευκό φόρεμα είναι ένα seasonless κομμάτι της γκαρνταρόμπας (που φοριέται δηλαδή όλο τον χρόνο).

Η φθινοπωρινή εκδοχή του λευκού φορέματος, για την Έλενα Χριστοπούλου, είναι ένα λευκό, μίντι φόρεμα, σε ίσια γραμμή, χωρίς μανίκια και με ψηλό γιακά. Το φόρεμα που είναι δημιουργία του βρετανικού brand, Ted Baker, είναι το ιδανικό πασπαρτού φόρεμα που φοριέται όλο τον χρόνο. Μπορεί κανείς να το αξιοποιήσει με το layering, φορώντας το με παντελόνι και με ένα μακρύ παλτό τον χειμώνα, με τζιν μπουφάν και πέδιλα την άνοιξη και με σανδάλια το καλοκαίρι.

Instagram.com/elena_hristopoulou/

Για το φθινόπωρο, η Έλενα Χριστοπούλου έχει την καλύτερη πρόταση (ένα outfit που επιμελήθηκε ο στιλίστας Άρης Γεωργιάδης): με animal print μπότες. Τα animal prints, με κυρίαρχο το λεοπάρ μοτίβο, είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και ο ιδανικός τρόπος για να προσφέρει κανείς ένα φθινοπωρινό ύφος στο κλασικό λευκό φόρεμα. Ένα ζευγάρι statement drop earrings, ολοκλήρωσαν άψογα το σύνολό της, που είναι το ιδανικό #inspo για το φθινόπωρο.