PUBLI

Το in[n]Athens Γιορτάζει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με Ειδικές Γαστρονομικές προτάσεις

Μια μοναδική προσφορά στο εστιατόριο του για το Σαββατοκύριακο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, στις 9 & 10 Νοεμβρίου 2024.

Το  in[n]Athens, που βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο κέντρο της Αθήνας,  στην οδό Σουρή απέναντι από την Ρώσικη Εκκλησία της Αγίας Τριάδας,  ανακοινώνει μια μοναδική προσφορά στο εστιατόριο του για το Σαββατοκύριακο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, στις 9 & 10 Νοεμβρίου 2024.

Ελάτε να ζήσουμε μαζί τον παλμό του Μαραθωνίου στο κέντρο της Αθήνας ,  λίγα μόλις μέτρα από την εκκίνηση των 5χλμ και 10χλμ, και να απολαύσετε μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες από την ομάδα μας.

Για όσους επιθυμούν να μοιραστούν την εμπειρία του γεύματος με φίλους ή οικογένεια, το   in[n]Athens προσφέρει τη δυνατότητα διαμόρφωσης ειδικών μενού για μικρές ομάδες εφόσον υπάρξει έγκαιρη επικοινωνία.

Απογευματινή προσφορά Σαββάτου:

Απογευματινό/ βραδινό μενού με ειδική έκπτωση 10% το Σάββατο μετά τον αγώνα, στον A la carte κατάλογο του. Απολαύστε μια ποικιλία από μεσογειακές γεύσεις και πιάτα εμπνευσμένα από την Μεσογειακή κουζίνα, σε έναν άνετο και κομψό χώρο, ιδανικό για όσους θέλουν να χαλαρώσουν μετά τον αγώνα.

Πρωινό Κυριακής:

Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ την Κυριακή, από το πρωί έως τις 13:00, για τους μαραθωνοδρόμους και τους επισκέπτες, με ειδική τιμή 20.00€ το άτομο, συμπεριλαμβανομένου και καφέ της αρεσκείας σας. Ανακτήστε τις δυνάμεις σας με υγιεινές προτάσεις, θρεπτικά σνακ, καθώς και  παραδοσιακά ελληνικά πρωινά εδέσματα. Εφόσον ο καιρός το επιτρέψει απολαύστε το πρωινό σας στον μοναδικό κήπο μας ώστε να συνεχίσετε την μέρας σας γεμάτοι ενέργεια.

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας δεν είναι απλώς ένας αγώνας, είναι μια εμπειρία πολιτισμού και παράδοσης, και το in[n]Athens   είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την φιλοξενία μας.

Κάντε την κράτησή σας σήμερα!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-3285555 , Υπεύθυνος: Ηλίας Ρέμπελος ή  στο email: [email protected]

Site: www.innathens.com

Διεύθυνση: Σουρή 3 & Φιλελλήνων, Σύνταγμα